kyaaa Sizce kaç yaş olmalı şuan gebelik şüphem var 2 buçuk yaşında oğlum var bir taraftan çok heyecanlıyım ama diğer taraftan korkuyorum çok zorlanırsam diye
Deletedmom_8793 kyaaa hakkınızda hayırlısı kızım Temmuz’da 2 oldu ve ben şuan 7 haftalığım doğum zamanı kızım 33 aylık olacak
DuruDefne_mommy kyaaa her yaşın bir zorluğu elbette olacaktır kolay olan ne var ki🥰benim kızım şuan 6 yaşında eylülde okula başlıyor kasımda doğumum var nasıl ilerleyecek her sey bizde merak ediyoruz
anneolmakneguzel_ kyaaa bize göre değil, sizin mentalinize hayat standardınıza göre nasibe göre belirlenir
Papatyael47 sinem2537 başka bişey hakkında bilgi almak istiyorum sizden benimde yenidogan bebeğimin köprücük kemiği kırıldı sizde süreç nasıl ilerledi
1prensaannesii 7 buçuk 8 yaş var şuan 33 haftaligiz yakın olması sanki daha iyi avantaj dezavantajları mutlaka vardır ya ben çok zorlanıyorum unutmuşum herşeyi 0dan aynı duygulair yaşamak çok güzel ama herşey bı o kadar zor geliyor
Nursemom90 Bizim 6.5 yaş oluyor ama erken yapıp birlikte büyümelerini çok isterdim şartlar sebepler uymadı diyelim birgün illa ikinci çocuk düşüncesi varsa erkenden yapıp birlikte arkadaş olmaları çok daha iyi
Daisyy000 kyaaa 26 aylık oğlum var,2.ye 21 haftalık hamileyim. Bence ideal yaş aralığı 2-2.5-3 yaş. Büyüklükce hem ben rahatlığa alışacaktım hemde kıskançlık gibi huyları çıkacaktı.. Böyle düşünüyorum ama doğunca nasıl olur bilemem tabi
42havvanur kyaaa buyuk kizim 14 yasinda kucuk kizim 3😁😁 bir cocuk daha dusunuyorum 3 aydir deniyoruz olmadi sanirim bu ayda yok
DogaLina_ kyaaa 2.cocuk planim yoktu supriz oldu. Benim kizlarimin arasi 6 yas olucak. Ama planlayarak yapsaydim eger buyuk kizim 2.5 yasindayken 2.yi dogurmus oluyim diye planlarlardim.
QueenBahar_ kyaaa yaş aralığı gayet iyi 1 inci kızım 3 yaşında diğeri 2 yaşına girecek 19 haftalık gebeyim 🥹😅❤️
visnelicheescake kyaaa kızım 2,5 yaşında 7+2 haftalık hamileyim kızım hemen heme 35 aylık yani 3 yaşına girmiş olacak çoktan 😁