atesvesu Melike-Sezer benim gebeliklerim de nedense bu test hep negatif veriyor üzerinde regl e 6 gün kala yazıyor ama adet günü bile yaptım çıkmadı normal test yaptım çıktı
Miniminia Melike-Sezer ben her zaman en az 2 marka ayrı ayrı alıyordum canım, istersen bir bir o sekilde al için rahat etsin
Akseec Melike-Sezer ben hiç pozitif göremedim nasip olmadı ama prodoctor çok yalancı pozitif veriyor aramaya prodoctor yazın bi araştırın
Dilaraclkalav Melike-Sezer bence awox. Prodoctor bana yalancı pozitif vermişti awox hiç yalancı pozitif vermedi
bbety Predictor early ile öğrendim ben ama 4 gün geçmişti. Ovülasyon testiniz varsa onu da yapabilirsiniz bence. Regl dönemim gelmişti ve LH düşük olması gerekirdi ona rağmen yumurtlama dönemi gibi koyu çıkmıştı (adetten 3 gün önce)
Mavilim123 Lovebaby27 ben prodoctorda kuruma ve yalancı hiç denk gelmedim yokken yaptm negatıf geçen hafta yapym pozitif hamileyim şuan
Lovebaby27 Mavilim123 2 yıldan belli her markayı denedim yalancı pozitif verdi geçen ay canım bende hatta paylaştım elimdede var hatta 6.7 tane filan stok yapmıştım awoxla ikisini Burda en iyisi Awox ve predoctor early olanı harikaaa
Melike-Sezer Kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum hemen çizgi oluştu çünkü ama bilemedim emin de olamıyorum