mor_menekse1 Hamide_1 kaç haftalıksiniz benimde beyaz kokusuz yoğun bir akitim var sürekli normal diye biliyorum ama bilemedim 16 hfyiZ
Manollyaaa Hamide_1 bende ilk defa hamile kalınca akıntım başladı ve 4 yıl oldu hala akıntım var normal sanırım akıntı olmadığı zamanlarda benim aşırı derecede karnım ağrıyor
Meralay Baştan beri beyaz akintim oldu benim hergun . Gebelikte akintilar olabilirmiş hormonal bi şey dedi doktorum
Meyracukurmaraz Benimde vardı başından beri şuan 28 haftalığım sancıyla gittim vajinada akıntı var enfeksiyon dedi ilaç kullanıyorum şuanda umarım geçer dikkatli olun iyi takip edin
lilithh34 bende de var hatta idrar yaparken bıle klozete baktıgımda kücük beyaz beyaz şeyler oluyo sizde de oldu mu?
Zehra6818 36 haftalığım beyaz da oluyor sarı akıntı da oluyor. Bir ara kaşıntı falan vardı doktor ilaç yazmıştı, şimdi yine idrar verdim ama bu haftalarda normal diyorlar.
dmrelif Çok özür dilerim lor gibi değilse mantar değil . Enfeksiyon olabilir ama zaten beyaz akıntı normal hamilelikte sarı yeşil falan olursa enfeksiyon birde kötü kokuyorss enfeksiyon yoksa normal