Sinemdenizci İyi geceler 23 haftalık hamileyim mide yanmasından uyuyamıyorum. İlk defa mide yanması yaşıyorum. Evde gaviscon şurup var acaba kullanabilir miyim ? İnternette sorun olmaz yazıyor ama emin olamadım. Hamileyken bu şurubu kullanan var mı ?
Busra_bugraaa Sinemdenizci evet canm hamileler de kullanabiliyor aynen bende bugün akşamdan beri mide yanması yaşıyorum bende de var ama benim midemi bulandırıyor içmek istemiyorum
Sonkayalar Sinemdenizci kullanabılırsın canım doktorum yazdı bana ucuncu şişem ölüyorum bende bu saat oldu uyuyamadım 😕
d190516 Sinemdenizci kullanılabilir tabi de bana gaviscon hiç iyi gelmiyor rennie kullanıyorum bende çiğneme tabletini ya da şurubunu 😊
Sinemdenizci Busra_bugraaa Ayyy çok teşekkür ederim hemen içiyorum o halde. İnşallah bana iyi gelir mahvoldum kafamı yastığıma koyamıyorum 😢
Ssraa d190516 ben buraya post açmıştım rennieyle ilgili. Bazı arkadaşların doktorları çiğneme tabletini kullanmamaları gerektiğini söylemişler. Ben de o sebepten kullanmamıştm. Sen de bi danış istersen
AnlatmayaGerekYok Sinemdenizci kullan canım bana doktorum verdi ne zaman kullanayım her zaman midem yanmıyo demiştim o da belirtilerini hissettiğin an 1 kapak iç demişti
Ellaynagme Bende kullanıyorum. Tabletini. Eczane iceriginin aynı ıldugunu soyledi. O yuzden surup tercih etmedim