glperi_1704 Mommy Merhaba, ben Bilinçli Bebek diye bir kitap okuyorum şu an, bebeğin davranışlarına nasıl karşılık vermemiz gerektiği ile ilgili bir kitap, her konuda bilgi veriyor,ben çok faydalı buldum, harika bilgiler var okumanızı tavsiye ederim. Aletha J. Solter yazarı da 👍🏻👍🏻
Tunti Mommy Canım biz şuan eşimle Dr.Özgür Bolat'ın Beni Ödülle Cezalandırma kitabını okuyoruz. Bebekten ziyade daha çok çocukluk çağında işe yarayacak bir kitap ama gerçekten faydalı. Sadece çocuğumuzla olan ilişkimizde değil genel olarak iş yeri okul vb. gibi yerlerde de çok fayda sağlayacak bir kaynak. Tavsiye ederim gerçekten insan aaa gerçekten böyle mi diyor okurken sürekli.
Mommy glperi_1704 teşekkür ederim bende Adem güneş i duydum ama tek kitapta kalmak istemedim farklı farklı yazarlardan okuyup bilgi edinmek istedim umarım tavsiyeler gelmeye devam eder😊
_momy berilberil iremhalil 1269 Yagmur2210 Yaprakdokumuseverrr burcuacrr Nazlimom 1prenses_annesii Arzu24 Ezelhamza Muno22 bilemedim bende en erken randevuya gittiğimde sorcam adet ağrısı gibi ağrılarım var gebelik başından beri ama hep normal dediler Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏❤️
pamuksekerinannesi Bende mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap aldım ama bakalım henüz başlamadım... Ağlama krizlerini yönetebilmek adına yazılmış bir kitapmış..
Beyzan738 pamuksekerinannesi Birsenvergili jiletle özel bölgeyi alırken direk aliyomusun yoksa duj jeli krem vs suruyomusun bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı 9 haftalık hamileyim alırken bişey sürmek istemiyorum artik Direk aliyomusun yani jiletle