Leylimna 2800 Dü halen aynı morelim nasıl bozuk doktor - 200 dogar dedi ultrason cihazını biliyor nasıl olur diye
Guzelanne56 Leylimna kızım 35 den sonra gelısmedı 37+0 da doğdu gelısım gerılıgınden, küveze falan girmedi doktor bana 2800 dedı 2605 dogdu
pimpirikliana Leylimna hiç üzülmeyin ultrason yanılabilir. Benim kızıma da 36+0 da gelişimi durdu kilo almıyo dedi Dr sezaryene alalım hemen dedi bir hafta daha bekleyelim dedim 37+1 de sezaryen oldum 2700 demişti Dr 3150 gr doğdu kızım gayette iyiydi. Yanılma olabilir hiç üzülmeyin
mrp2023 Leylimna benimde öyle oldu gelişim geriliğinden dolayı 38+1 de alındı kilosu doktorun dediğindende eksik çıktı maalesef
Leylimna pimpirikliana teşekkür ederim pazartesi sezeryan günüm artık beklemeyecgiiz dogup dısarda alsın kilo artık 🥲
pimpirikliana Leylimna iyi düşünmüşünüz hem zayıf bile olsa doğduktan sonra iki ayda yaşıtlarını yakalar hiç üzülmeyin sağlıcakla doğar inşallah 🙏
Papatya05_ Doktorum ne dediyse direk o çıktı ne eksik ne fazla şaşırmıştım bende demekki cihaz ve ölçümü iyi ayarlamıştı
dmrelif Kilolu bebek sağlıklı bebek diye bir şey yok zaten normal Aralık 2,5-3,5 arasında doğması iyi yani kilosu korkulacak bir şey yok
Leylimna dmrelif ilk kızım da 2500 dogdu ama bakımı zor 200 grm kadar veriyorlar birde cok kuuck oluyor yoksa kilolu istediğimden değil şükür 2500 gecti bunuda beklemiyordum
Papatya05_ Leylimna bazı cihazlar ve doktor deneyimi aynısı da olabiliyor 💕 benimde 4.5 yaşında bi oğlum var şuan daha yeni hamileyim bakalım bunda süreç nasıl olacak
Leylimna Papatya05_ tam pro anne döneminden vazgecmissiniz🫣🤣 ama bebiş güzel bakacak psikilojim olsa 3 4 dogururdum ama 2 yeterli 🫣🥰
Papatya05_ Leylimna 🤣🤣🤣🤣🤣 ay çok güzel yorum yapmışsınız çok güldüm aynen öyle oldu prenses dönemindeyüm anneliğin artık bakalım bu nasıl olacak 14 haftalığız şuan 😊🌸