Duranb bsrdmlpnr sabah akşam antiseptik bi sölüsyonla yıkıodım ben sende de böyle bi rutin var mı cnm ? Kaşıntı diyincr aklıma hemen enfeksiyon geldi Çünkü ben dikişleri hissetmedim bile hiç çok eğilirken hariç tabii o zaman sızlıodu
Mehtapsato bsrdmlpnr canim benim ilk dogumum da doktorum gunde 3 4 defa ilik su ile yikayip sac kurutma makinesi ile kurut demisti cok faydasini gordum dene istersen cunku kuru kalmasi gerekiyo birde kanaman bitmedi ise surekli pedini degistir
bsrdmlpnr Mehtapsato kuru kalması gerekiyo demedi hiç bana ay olmazsa onuda deniyim kuzum Allah razı olsun inşallah faydası olur
dilcey bsrdmlpnr o zaman farklı bir krem önerebilir doktorunuz genelde kaşıntı için travazol ,trosit veriyo doktorlar özel bir doktora gittiyseniz telefonla bi sorun
Mehtapsato bsrdmlpnr valla canim bana temiz ve kuru kalmasi gerek demisti ben cok ama cok faydasini gordum bi dene sonucta zarari olcak birsey degil birde temizlerken bebek sampuani kullanan mutlaka o da cok iyi oluyor
KaderAdnan bsrdmlpnr benim de iç dış dikişlerim var ama kaşınması iyileşmesine işaret de bana krem falan vermedi ben kontrole gitmedim zaten korkudan şuan 24.gün hala korkuyorum
bsrdmlpnr KaderAdnan bende korkuma gitmek istemiyorum 😔 alttan bakmaya falan kalkar psikolojiyi düzeltemedim daha
KaderAdnan bsrdmlpnr bakıyormuş ultrason la da karnına bakıyormuş alttan dikişlere de abakıyormuş bende düzeltememiştim gidemedim zaten 24gün oldu artık gitsem bakmazlar herhalde
bsrdmlpnr KaderAdnan işk 5 gün sonra gel dedi bana gittim ultrasonla baktı yukarı çık ebe pansuman yapsın dedi gittim kadına içine elini sokmiyxan demi dedim ilk😔 yok dedi bktı sonra dikişlere iyi kapanmaya başlamış demişti
Gulnar44 bsrdmlpnr pardon doğru söylemiş ben karıştırmışım 38 ay geçti ilk dogumumdan banada banyodan sonra iyice kurut demisti