rkyigit66 iyi aksamlar annisler! Mide yanmasina ne iyi gelir 30haftadayim midem cok kötü uyuyamuyorum hic.. tskler simdiden.
rabiagucer03 rkyigit66 hayatım %100 soğuk süt benim tek kurtarıcım o oldu şurup bile kesmedi her uyumadan önce başımın altında var
Mehtapsato rkyigit66 maden suyu yatmadan once iciyorum iyi geliyo canim sut iyi geliyo diyolar ama benim bulantim cok oldugu icin icemiyorum
rkyigit66 Mehtapsato normalde maden suyu iciyordum ama bugün unutmusum almaya😣 sütü denememisdim ins gecer hemen
Mehtapsato rkyigit66 inslh ama tekrar tekrar yasiyacaz bunu doguma kadar cunku bebislerimiz midemize baski yaptigi icin oluyo allah kolaylik versin
EdVoLkUm nden acaba bu mide yanmalari oluyo bilen varmi cogu bilgi saç çıkıyormuş bebekte oyuzde diyorlar
rkyigit66 EdVoLkUm erkek canim cinsiyeti evet oyle diyorlar ama ben bek inanmiyorum ilk oglumdada ayniydim keltos dogdu😃 cok kötü ins hemen gecer seninde canim
Tubakrts EdVoLkUm rahim yukarı çıktıkça mideye baskı yapıyor. Bu yüzden oluyor. Saçla alakası olduğunu hiç sanmıyorum
Tubakrts Doktorum bana pulcet tablet verdi canım. Birebir geliyor çok rahatlatıyor bi danış doktoruna istersen
cagladuz rkyigit66 kabukları tamamen soyulmuş elma ve ılık süt başka hiçbirşey fayda etmedi bana, inşallah sizede iyi gelir👍