ozlem0696 Kızlar normal ikili testimi yaptırdım Bilkent şehir hastanesinden detaylı ultrasondan gün alabilmek için perinatoloji doktorundan randevu alınıyormuş sanırım o bölüme mi diyeceğiz ultrasondan gün almak için yoksa başka bölümden mi alacağız
sude_18 ozlem0696 normal polikinlik doktoruna söylemeniz yeterli onlar yonlendiriyo radyoloji bölümünde yapiliyo detaylı ultrason bende öyle aldım 18 eylüle verdiler randevumu normal doktora söyleyin o yonlendiriyo dışardaki sekreterliktende randevuyu alıyorsunuz
sulenurceylan ozlem0696 canım bende Bilkent şehir hastanesine gidiyorum detaylı için randevu almıştım normal poliklinik muayenesinde doktor yönlendirdi dışardaki sekreterlikten aldırdı 2ya da 3nolu bankoydu (ben 8haftalıkken aldım erken alınması gerekiyormuş çabuk doluyor dediler bilgin olsun.)
ozlem0696 sude_18 Polatlı da ki doktorum sistemden açtı perinatoloji ye git dedi ordan randevu aldım ama şu an 16+4 teyim randevuyu geç güne veriyorlar o zamana detaylı ultrason gününü geçmez mi
ozlem0696 sulenurceylan valla ilk gebeliğim olduğu için kimse bana bilgilendirme yapmamıştı bende bilmiyorum tabi detaylarını Polatlı’da kalıyordum o zamanlar 15. Haftada söyledi doktor bana da 😂
sulenurceylan ozlem0696 benimde ilk gebeliğim ve doktor bana söylemeseydi sanırım bende erken alınması gerektiğini düşünemezdim 🥹