Talentedmom Merhaba Anneler; Gömmek mi yoksa saklamak mı?Saklarsak problem olur mu çok kişi önermiyor iyi değil diyor bilemedim
tatlibebegim_ Talentedmom saklıyorum bebeğime özel hatıra kutusu yaptım herşeyi içinde saklıyorum ilk tırnakları ilk saçı falan ona özel herşeyi😌
Selim_Alparslan Talentedmom İlk oğlumda üniversite 3 e gidiyordum arkadaşlarımla hukuk fakültesinin önüne gömdük 😊🌺 Ben toprak ile buluşturulmasına inanıyorum .🍀
Minikeller38 Talentedmom annem caminin bahçesine gömmüştü . Bebeğin bir parçasıydı sonuçta saklamak ne bilim .
ShutUp Talentedmom benimki saklamak değil aslında ama hala kızımın dolabında duruyor bir türlü gömemedik 😅
Talentedmom ShutUp ben oğlumunkini 5 senedir saklıyorum kızımınkini de saklıyorum şimdilik illa gömmek mi lazım bilmiyorum
susaMom_ Talentedmom Bebeğimi kaybettim göbek bağını saklıyoruz o yüzden mezarlığını yaptıramadık yaptıracağımız zaman toprağına gömeceğim inşallah
tahamommy Talentedmom annem benimkini 20 yaşına kadar sandıkta saklamıştı, biz görünce bi anlamı kalmadı herhalde çöpe attı sonra 😅🤣 ben sadece gömerim de yer falan önemli değil diye düşünüyorum