october yourpariah ay ayy maşallah 😍 geride kalmıştır umarım kötü günler, burada kim önce doğuracak diye konuşuruz amiiin 🙏🏻💞
Gsrn Ayyy maşallah çok sevindim sizin bi kaç kere postlarınıza ve postlara verdiğiniz cevaplara denk gelmiştim 😊 inşallah sağsalim kolaylıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip eder rabbim 🙏
Elamomy october insallah saglikla kavusun canim Ya musavvir Ya bari Ya halik zikirlerini cekin en guzel yaradan eksiksiz yaradan demek Düşük olmamasi icinde ya mubdi cekin faydasini goruyorum
Meridaily october yaaaa o kadar mutlu oldum ki, postlarını görüyordum hep kuzum çook çok sevindim maşallah gözünaydın😍🤲 çok mutlu oluyorum böyle postlar gördükçe,şükürler olsun❤️🥹🌺 sağlıcakla al inşallah bebeğini kucağına 😍🤲
october Meridaily oyyyyy allah razı olsun bin kez 🙏🏻🌸💞 sen de sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahh 💞
Meridaily october amiin inşallah kuzum benim Allah razı olsun senden de 😍❤️🤲 inşallah hep hayırlı güzel haberler almak nasip olsun🤲❤️
milatlas13 october ya çok duygusalım bir günlük lohusayım ve postunuza ağladım 🥹 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu inşallah.
october milatlas13 ayy kıyamam hayırlı olsun 🥹 teşekkür ederim sizde mutlulukla sağlıkla geçirin bir ömrü beraber inşallah 🌸💕