Merhaba, bilen bilir dedikleri..
Bir 9 haftalık kalp durması, bir dış gebelik geçirdim. İki tüpüm de enfeksiyon sebebiyle şişti ve alındı. Ocak ayında tüp bebeğe başladım yumurtalar öyle böyle çıkıyordu da genetik testten de geçemiyorlardı. Tam 3 kere opu oldum hiç transfere geçemeden. Bunların yanında kronik pelvik inflamatuar hastalık sebebiyle (tüplerimi şişiren hastalık) hiç ama hiç geçmeyen ağrılarım mevcut, her günüm gecem aktif enfeksiyon olmasa dahi sanki enfeksiyon varmış gibi ağrılarla geçiyor sebebi maalesef bulunamıyor.
Temmuz ayında 3. opu’dan elde ettiğim 2 genetikli embriyodan biri olan 3bb olanla ilk transferimi gerçekleştirdim, negatif sonuçlandı. Ağustos’un başında hemen beklemeden ikinci embriyomu transfer ettik kalitesi 2bb’ydi. Ve beni Mayıstan beri -196 derecede bekleyen, 2bb diye yüzüne bakmadıgımız minik embriyo anne yaptı 🥹 Tabiki her şey için erken Allah’a emanet günler yaşıyoruz ama bunca emeğin, ağlamanın, kendini yetersiz hissetmenin karşılığını inşallah Nisan ayında kucağıma alırım. Bir maşallah alırız henüz kalp atışı duymadık, bu usg 4+5’ten bugün 5 haftalık olduk 🧿