Ayfersalih28 cerenmert09 ikili testte sadece kan veriyorsun Kan vermeden önce doktor ultrasonda bakiyor Ense burun kemigine o an tahminde bulunuyor cinsiyetini.
Bsyzc cerenmert09 bende ikili tarama testinde belki öğrenirim dedim ama doktor daha çok kafa kısmına baktığı için cinsiyetiyle pek ilgilenmiyorlar
Nurkl cerenmert09 tahmin yapma ihtimali çok yüksek 😍 özele gidiyorsanız söyler. Ben 12. Haftamda kıza benziyor demişti 15+0 da kız dedi 💕
Duygu_52 cerenmert09 ben ikili teste girince doktor cinsiyet tahmininde bulunmuştu kız gibi ama hazırlık yapma dedi 18 haftada kesinleşti kızmış doğruluk payı olabilir yanılma payıda çünkü daha öncesinde ve sonrasında doktor erkek gibi demişti ama kesin konuşmamıştı
mizgin19_ Merhaba ben randevu alamıyorum ya iki hafta oldu şu an 13+5 haftalık sizce ne yapmalıyım randevusuz alırlar mı
cerenmert09 mizgin19_ randevu neden alamıyorsunuz 182den yada mhrs uygulamasından alın. Yada şöyle yapın hafta ıcı acilden giriş yapın agrım var diye sizii pooiklınıga doktorunuza yonlerdırsınler
EsoMom_ Nurkl o değişiyor canım malesef benimkini de kıza benzettiler 12 de 16 da erkek olduğunu öğrendim sksksksks erkek dediklerimde değişme pek olmuyor ama ilk zamanlarda kozlar değişebiliyor 😆😆😆
sezer5454 nazar_73 Yüzde 99 Erkek Dedi Ama Bir Hafta Daha Bekliyelim Dedi 11 Hafta İken Nasıl Cinsiyet Bildi Anlamadık Özel Hastanedeki Doktor
nazar_73 sezer5454 fotosu var mı kesenin erkekse erken gösteriyorlar belki Erkektir bidahkine ne zaman gidicn