miniminibebek Ayhande Beyorganik moms karışımı,bestlak damla,yulaf ezmesini sütle karıştırıp kurudurt kayısı ekleyip yiyorum ,ravla lohusa yağı 😂her tuşa basıyorum,he bi de 3 Lt su
miniminibebek Ayhande benimkide uyanık olduğu her saat emiypr uykuya dalamıyor sütüm mü yetmiyor diyorum ama akıyor üzerimden anlamadım neden böyle 🤷♀️
Guzelanne56 Ayhande en güzel arttırma yontemını yapıyorsun işte sureklı emmesı en güzel yöntem bunun üstüne yöntem yok
Talentedmom Ayhande sürekli emerse sütünüz artar ilk başlarda ağız sütü gelir 2 haftaya yakın sürer benim başa ağız sütü geliyor daha beyaz süte geçmedi bu süt çok önemli bol bol emzir benim kızım da sürekli memede tahin kuru dur dere otu bunlar süt yapar
2cocuk2kopek miniminibebek evet sütümüz aksada yetersiz kalıyor bende aynı şekil sağıp dolaba bile atıyorum ama mutlaka her emme sonrası mama takviyesi veriyoruz. Değerlerine baktırın şekeri düşğk çıkarsa doktor mama takviyesi başlatıyor
Ayhande Guzelanne56 sabah dörtle uyanıyor öğlen 1 e kadar emmek istiyor uyumuyor da suan sütüm var tabi ama o saate kadar durmaz bi emince bitiyor haliyle üstüne kusan bi bebeğim var
forumgurmesi Bestlak damla ve solgar emziren anne vitamini. Bol yeşillik,kuru dut kayısı ve incir üçlüsü, ve bol su :) Bunlar sadece artırmıyor süt kalitesini artırıyor bolca yağlı oluyor sütünüz
Guzelanne56 Ayhande süt Emince bitmez süt Emince artar, o emdiçe göğüs süt Üretir o emdiçe süt Üretir yani göğüs fabrika gibi kova değil doldurunca boşalsın kuyudan su çektiğin gibi düşün su çektikçe su geliyor su çektikçe su geliyor yani süt bitmez aslında bebeğin şu an senin sütünü arttırıyor üç 5 saat emmese belki de sütün azalacak çünkü talep yok. Sütünü kesmek isteyen anneler ne yapıyor bebeğini emzirmeye arıyor süreyi uzatıyor ne oluyor süt hop azalıyor kesiliyor
Ayhande Guzelanne56 ben en uzun üç saat emzirmiyorum günde bir kere uzun uyuyor geri kalan tüm zaman memede
miniminibebek Ayhande ay yemin ederim beni tarif ediyorsun günde sadece bi defa ⅔ saat uyuyor gecede sadece bi defa 2 saat uyuyor sonra her saat başı memede
mavi123_ Ayhande benim bildiğim bol sıvı tüketmek ve bol emzirmek ayriyeten Dr süt artırıcı ilaciçlarda verebilir