Memmedova Sultansare ikinci hamileliyinmis maşallah.ikinci dogum kolay keciyo diyorlar inşaAllah seninkide kolay olur sag salim alirsin kucagina
Sultansare Memmedova sağol canım allah razı olsun ama oğlum 41+3 de sezaryenle doğdu hiç sancı çekmedim nasıl bişey olduğunu bilmiyorum o yüzden 2. De olsa tedirgin oluyo insan acaba doğum sancısı mı diye
Sultansare Memmedova yok canım o kadar cesaretli değilim 😊 Doktorumla bunu konuşmadım da daha hep devlet hastanesine gittim ama haftaya özel hastaneye başlayacam o zaman belli olucak inşallah
omurce Memmedova güzelim şöyle söylicem ben doğum anıma kadar hiç sancı çekmedim sancım doktor kontrolünden sknra. Başladı ve doğumum gerçekleşti bu konu hakkında sana ne desem yanlış bilgi vermiş olurum anlayacağın 🙄
Gulay123 Tatlisanne rahim ağzı kısalığım var canım benim ondan erken doğum riski vardı 24 haftadan beri ama 35+5 olduk yanı artık doğsa da çok sorun değil 😊
Sultansare Kızlar bugün doktora gittim bebek doğuma hazırlanıyo dedi gayet iyiymiş paylaşmak istedim sizinle 😊