melissa0615 Bulantım olacak diye hamile kalmak istemiyorum çok zor geçiyor benim hamileliğim. Hiç bulantı kusma olmadan geçiren var mı
Loveis melissa0615 O senin bünyenle alakalı canım. İlla ki hiç bişey yaşamadan gebelik geçiren olmuştur. Ama yapacak bişey de yok sonuçta şans meselesi.
Gmzle melissa0615 benimde bi kızım var benim 7 aya kdr midem çok bulandı ne yesem çıkarıyordum bende korkuyorum
visnelicheescake melissa0615 kızımda sabah bulantılarım olurdu sadece bunda sabahta yok gün içinde de yok şuan 🥹
1aleynax Bende bulantı olmadı bende bundan korkuyordum ama öyle aman aman bir bulantım olmadı olduysa da çok kısa sürdü zorlamadı beni
melissa0615 1aleynax yaa gerçekten mi biz de bebek istiyoruz 2 erkek evladım var ama ilk 4 ay hastanelik oldum hep korkum bu yüzden
1aleynax melissa0615 yok o psikolojiktir ama bünyeden bünyeye farklı bende korkuyodum valla ama cidden hiç umduğum gibi olmadı sen rahat ol psikolojikmen olunca da insanın midesi kötü oluyor hep bulanacak gibi geliyor
melissa0615 Sule1806 inşallah canım ne kadar güzel ya sizin kız mı erkek mi acaba. Benim midem de bağırsaklarım da sorun var bence oda etkiliyor
melissa0615 1aleynax evet doğru bu 5. Haftada bekledim ne zaman Bulancak diye düşünün 10. Haftaya kadar dayanmıştı ama
meryys melissa0615 Benim hiç bulantım olmamıştı 12. Haftada kürtaj oldum o zamana kadar hiç zorlanmadi beni
Mavininbiri melissa0615 İlk gebeliğim çok kötü ve bulantılı geçti doğuma kadar da, 2. Gebeliğim nerde ise 0 bulantı var melissa0615
meryys melissa0615 12+3de kalbi durdu rutin kontrole gittiğimiz de kürtaj oldum. Cinsiyeti kızmış kiz bulantili olur derler ama hiç olmadı bende. 11. Haftada fetal dna vermiştim kürtajdan sonra geldi sonucu sağlıklıymis kızım 😔 sizin neden ve kaçıncı haftalarda
Moz melissa0615 8+3 insan korkuyor ama kalpatışı mı var gelişimi iyi mi vs diye belirti olmayınca da vesvese oluyor