supermom__ ikiibebek son adet tarihi 30 Ocak Doktor kız dedi ama nedense erkek hissediyorum ve öyle rüya gördüm bakalım tutsa keşke 😄
ikiibebek supermom__ aaa detaylı ultrasonda mı dedi kız diyee bi tek sizde tutmamış olcak şuana kadar
ikiibebek mrvartnr bazı sayılar yok bende anlamadım onu tiktok ta bi yorumda görmüştüm kadının adet sayısında saklı cinsiyet diyodu merak edip mesaj attım bu en son yazdığımı yazdı direk bende bilmiyorum yani tam olarak ☺️
supermom__ ikiibebek yok detaylı ultrason olmadı doktorum da net bir şekilde bakıp bize göstermedi kız dedi kesin mi diye sordum kesin dedi Umarım yanılıyordurrr
ozgehns Cicek4406 benimki de 8 Mayıs ayın 8ini aradı gözüm 😄 ve benimki detaylı ultrasonda görüldü erkek
ikiibebek bluemom24 tüh yaa keşke çürümeseydi bu kadar çok tutan olunca acaba demiştim o ay hamile kaldınız demii 🤗
Cicek4406 ikiibebek kız olarak niyet ediyim ben o zaman hayırlısıyla sağlıklı bir kız bebek haberi alayım 1 hafta sonra😂🥰
bluemom24 ikiibebek evet evet ama benimki istisna olabilir ben bekarken oğlum olursa Muhammed koyacağım demiştim o yüzden Allah verince tüm tezleri çürüttü ilk bebeğim kürtaj oldu bütün hurafeler kız çıkıyordu ama o da erkekti 🫠☺️
mor_menekse1 ikiibebek benimde 2 Mayıs erkek hissediyorum bkalm yarın kontrol var geçene hafta kıza benzeti ama net değil emin olmadı insQllah oğluşum olur amin :) yarın haber ederim
Elisaayy1- ikiibebek benim nasıl olacak peki 13 Mayıs son adet tarihimdi ne çıkıyor Nisan da 30 çekiyor 14+2 şuan ama ultrason da da 14+0 yazıyor