mommycharlotte Dilarac merhaba ben yaptırdım henüz sonuç çıkmadı ama kesinlikle güvenilir hem orada çalışan yakın arkadaşlarımdan hem de doktorumdan biliyorum :)
iremzeyneep mommycharlotte merhaba bende bu firmada yaptırdım maile yabancı adres olarak düşebiliyormuş sanırım, size nasıl düştü acaba
mommycharlotte iremzeyneep bana direkt normal mail gibi geldi hiç o şekilde olmadı. isterseniz 7-8. günden sonra mailinizin tüm bölümlerini gün içinde kontrol edin :)
iremzeyneep mommycharlotte bir şey daha sorabilir miyim sabah saatleri miydi yoksa gün içerisinde geç saatte mi bildirildi size
mercimegimm3 mommycharlotte benim doktoruma mail düşücekmis bana yollanmıycakmıs bana saçma geldi kişiler verilerin aklanması kanunu vs dendi
mommycharlotte mercimegimm3 intergen mi bunu diyen? ilginçmiş. bana mail geldi ama doktorum da kendisine mail düşer düşmez bana mesaj attı zaten sonuçlara ilişkin🙏🏻
iremzeyneep mommycharlotte tekrardan yazıyorum ama kanı verdiğiniz gün ile birlikte mi 10.günde ulaşmıştı elinize? Araya hafta sonu girmiş miydi? Ayın 16 sında kan verdim 19 unda ulaştı denildi araya hafta sonu girdi hala çalışılıyor denildi bugün tam 10 gün oldu da