Mehtapsato Simgersin 35+4 oldum henuz besigim yok cunku hediye gelcek besigi kurmayin demelerinin sebebi bos besik sallamak iyi degil derler ya ondandir ama eger besigim gelmis olasa haftaya kurardim ben
Nursemom Simgersin evimiz küçük olduğu için daha almadık en sona bıraktık keşke yerimiz olsaydı da kursaydık🙂 kıyafet alma beşik alma erken diye diye Doğum sonrasına bıraktıracaklar herşeyi 😛
Ryhnytm Simgersin içiniz rahat olsun hiç bir şey olmaz benimki de bugün geldi tozlanmasın diye kurmayacağım parçalarına baktım eksik gedik var mı diye yokmuş kaldırdım tekrar kutusuna
Mehtapsato Simgersin bana gore batil inac ama siz bilirsiniz ne olcak ki kuruldugunda bence sakincasi yok birde nedenini kurma diyenlere sorsa idiniz
Aysunhaner 35. Haftalıkken mobilya beşiğin montajını yaptık 😇 Ama içini yerleştirmedim halen 36. Haftadayım şuan Yatağı halıyıkamacıya verdim Yıkatıyorum içime sinsin diye yarın gelir Uyku setini ve cibinliğide kendim yıkadım kuruttum ambalajladım tekrar Yatağı yıkamadan gelsin içinide düzenlicem cibiniliğinide takıp kapatıcam hazır beklesin
ZhraFatih Simgersin oyle şeylere inanmıyorum ben 32 haftalıktım beşigimi kurdgmda suan 36+4 üm eşim göreve gdcgi icin bnde memlekete geldim burdan donste birde besikle ugrasmayim die kurdum
Essraa2 Simgersin bende bugün kurdum ama kızımdan vardı dedim belki kaybetmişizdir bişeyleri kuralım bir :) 29+0ız😌 da alışveirş bişi yapmadım ilki kız ikinci erkek :) bakalım haftaya çıkcam inş😌
Deletedmom133 Simgersin çoktan 2 aylık hamileydim alındı beşik 😀hemde batıl inanç şu büyüklerin saçmalık unsurları beni sinir ediyor yok dondurma yeme yok saçını kestirme yok soğuk su içme pöffff 🤨
Busraburakkk Simgersin 26 haftalıkken alındı şimdi 34+6 olduk 🤗 Allah'tan hersey her denilene inanmamak lazım 🤷🏻♀️
Alyasmom Simgersin Valla 28. haftada aldik beşigini kurduk sallanan beşikti kurulum kapilirken sabitlettik suan kizimizi bekliyoruz