marven Merhaba renkli ultrason görüntüsünü gittigim ozel hastane veremiyor 3boyutlu ultrason yokmus. Normal muayenede veriliyor mu acaba baska hastaneye bi kerelik gitsem sirf bunun icin cok istiyorum ama zamani fark ediyor mu bilmiyorum 38 haftaligiz biz 🤗🤗
AyseNurv marven ben başka özel yerler de veriyor diye bliyorum ama canım sorman lazım fazla ücret talep edebilirler aletleri mi yokmuş canım neden vermediler snaa
seyma281015 marven Sincan Lokman hekim de her doktor veriyor. Keşke daha önce düşünseymişsin kız doğurdun doğuracan zaten 😂
marven AyseNurv evet 3 boyutlu ultrasonumuz yok dedi doktorum ama renksizi gayet net her seferinde yine de renklisini istiyorum:)
marven AyseNurv telefonda ucret bilgisi veremiyoruz diyorlar cogu bnde alan varsa bi buraya yazayim dedim
Mehtapsato marven ben ayrintili ultirosana gordim hepsini verdi canim goruntu resim vido hepsi var ama 22 . Haftada girdim simdi senin doguma bisey kalmamis o yuzden birsey diyemiyorum bende demetevlerde ozel bi polikilinikte girmistim servet unsal polikilini
marven seyma281015 yaa ayrintiliyi zubeydede yaptirdim hic aklima gelmedi o zaman :) bi arayayim orayi
marven seyma281015 175 lira muayene ucreti eger ultrason doktor odasinda degilse ektra bi de ultrason ucreti olur dedi cok fazla dedi vazgecmek uzereyim 😂😂
marven Mehtapsato ayrintiliyi zubeyde hanimda yaptirdim canim etlikte ozelde ekrani bile cevirmedi lanetler 😂 hic aklima gelmemisti daha once ama dogum yaklastikca cok heyecanlaniyorum acaba kime benziyo nasi bi sey diyeee
Mehtapsato marven zubeyde hanimda da yaptirdim sanirim bi 20 saniye falan surdu doktor hadi hadi ile baslayip hadi hadi ile bitirdi ben nornalde ozelde yaptirdim kabul etmediler ztn zubeyde hanimi da hic sevmiyorum tekrar zekai tahire gitmeye basladim ben
seyma281015 marven yo muayene 85 lira sincanda. Her doktorunda renkli ultrasonu var ekstra ücret almıyolar daha geçen hafta sordum
Noxco seyma281015 siz lokman hekimde mi doğumu yapacaksınız acaba birde hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz bilgi verebilir misin Ben şuan farklı bir ildeyim ama Doğum için Ankara’ya geleceğim 35. Haftadan itibaren
marven seyma281015 yaa bende once bi telefonla arayim uzak ya bosuna gitmis olmayim randevuyu falan ayarlayip gideyim dedim fiyati sorunca böyle dedi yarin tekrar arayim bakalim hastaneler zinciri falan diyo ilk basta demekki baska hastanenin fiyatini verdi bana
seyma281015 Noxco Ben orda doğum yapmayacağım. 2 kere gittim sadece oraya muayene için. Güzel bi hastane ama Doğum fiyatları da diğer hastanelere göre uygundur