cansuuusuu 2 li -3 lü tarama testi yaptırdım 2 li de 4 farklı doktora gösterdim 3 doktor risk yok dedi kendi doktorum var dedi sınırda dedi trisomy 21 için bugğn 3 lü taramaya tekrar başka doktora sordum 2 li de risk yok diyen doktor risk var sınırda dedi bugün bu sefer aklım karıştı 3 lü de sınırda çıktı amniyosentez önerdi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
060436 cansuuusuu benimde 2 temiz çıktı 3 sınırda görüldü korkudan fetal dna yaptırdım çok şükür temiz çıktı sende yaptır aklında kötü birsey kalıpta hamileliğin zehir olmasın şans
Mucizem2131 üçlü tarama çok gereksiz bence içinizi ferah tutun . hatta çoğu doktor önermiyor bile . ikili testinizde sorun cikmadiysa korkmayın
Merve0660 2 li tarama testi yaptirdiysaniz temiz çıktıysa 3 lü testte yanılma çok fazla grafik varsa paylaşırsanız bakar yorumlariz
cansuuusuu aylin_a Afp : Değerim; 28,4 mom : 0,85 Hcg: Değerim ; 41250 mom: 1,75 uE3 : Değerim; 0,54 Mom: 0,94 Trisomy21 : 1:1531
tugba_67 cansuuusuu merhaba doğum yapmışsınızdır sanırım bebeğiniz nasıl? Üçlü tarama testimde Trisomy 21 1:167 çıktı benimde korkmam gerekiyor mu
cansuuusuu tugba_67 canım hiç korkma o testin doğruluk oranı az .Bende korkmuştum fetal dna yaptırfım hiç bir sıkıntı yok Bebişimde sağlıklı Allah ‘a şükür 🙏
tugba_67 humeyrain iyi bi doktora gidin ve burada çok kişide aynı risk çıkıp sonrasında sağlıklı bebekler dünyaya gelmiş çok şükür o yüzden üzülmeyin