arn711_ Merhaba bende bişey sormak istiyorum 3. Gebeliğim ama inanın herşeyi unuttum yarın sat tarihine göre 5+1 olacağım vajinal muayene asla istemiyorum karından kese görünür mü en son 15 Ağustos da betam 950ydi.
Kardelen1010 arn711_ benim 4 haftalik iken kese vardı ama bebek görünmüyordu 7 haftalikken kalp atışını duymuştum görünür bence sizinde
Zge12 arn711_ büyük ihtimal gözükür kuzum 5+3 de keseyi görmüştük ama bebek küçük olduğu için gözükmeyebilir demişti 1 hafta sonra çağırmıştı o zamanda hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik
sevdashnn arn711_ benimde 2. gebeligim unutmuşum herşeyi bugün 5 haftalık olduk 19 ağustosta 556 çıktı betahcg bekleyelim bence 2 hafta
arn711_ sevdashnn benim 15 Ağustos da 950ydi beta şimdi 7000 8000 olmuştur inşallah çoğul gebelik değildir 🤣🤣🤣
Bebegimgeliyor10 arn711_ kız öyle deme benim 15 ağustosta 4+4 de 1982 çıktı betam bugün 5+3 randevum var beta 2 kat arttiysa 16 bin falan oluyor 🤣🤣🤣ikizligim betayla alakası yok diyorlar 🤣🥰
Bebegimgeliyor10 arn711_ ama eşimle hep dalgasını geçiyoruz ikiz çıkıyormuş birde diyoruz akşam 7 de randevum 🤣
Bebegimgeliyor10 arn711_ normalde 5+3 olmam lazım son adete tarihine göre ama ultrasonda 6+1 çıktım kese boyu 1.2 cm(12mm) doktor herşey cok iyi olması gerektiği gibi dedi 10 gün sonra gel bebeği kalp atışını görürüz dedi tek kese vardı 🥰
arn711_ Bebegimgeliyor10 benimde kesem küçük du 0.85 çıktı kesem 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için
momsalis Bebegimgeliyor10 benimde aynı şekilde 4+2 de gittim keseyi gördük 5+3 le uyumlu dedi 10 gün sonra gel bebeği ve kalp atışını görürüz dedi kese büyük olması bı sorun değildir demi doktorunuza sordunuz mu 🤍
Bebegimgeliyor10 momsalis yok canım ya benim başka problemler var kan pıhtılaşması falan onlar ile ilgili soru sormaktan hiç onu gormedim evde farkettim ultrason kağıdında ama doktorum gayet iyi dedi kesen güzel güzel yere tutunmuş dedi yolk var dedi 10 gün sonra bebegide kalbide görürüz dedi tabi herşey nasip🥰🙏🏿💞