Vandb Merhabalar hic bu siteden alisveris yapan oldumu kapida odemeli siparis verdim ama simdi kararsiz kaldim alisveris yapanlar varsa memnun kaldinizmi
Hhhzzzlll3545 Vandb ben yaptim ama benim bedenimle alakali olabilir belki l siparis verdigim pijamanin kolu kisa geldi bana . kalinmi diye sordum evet dediler geldi inceydi iade talebi yaptim geri alindi ve iadesi hemen yapildi ..
Vandb Kaderakman peki beden konusunu nasil yaptiniz ondan emin olamadim large verdim ama genistir urunlerimiz yazmislar normalde.m ve large giyiyorum cok buyuk gelir mi acaba
Kaderakman Vandb aynen gerxkten genıs bıraz. M bedn sipriş verdim acaba s mi alsadydım dedım ama herkes m daha Iyi ddi rhtlık acısından. Kilonuza göre sipriş verebilirsinix
Kaderakman Vandb şöle sölim 72 kiloydum doguma girerken. Dogumdan snra o takım bna buyuk geldi ama ddgım gbı herkes daha rahat edecegmı söyledi yoksa s gayet ıyı olurdu bana. Kılonuz kac acaba
Grapegirl Kaderakman Vandb aynen bende beden konusunda kararsızım m ve l giyiyorum normalde 1.74 72 kilo oldum 37.haftam kalıplar hamileye göre mi oluyor ki ne yapmalıyım sizce
Hhhzzzlll3545 Vandb evet evet yapiliyor 10 15 gun suresi var biyeri ariyorsun onlar sifre veriyo karsi odemeli yurt ici kargodan iade alinip 10 gun icinde para yatiyor
Hhhzzzlll3545 Grapegirl bende 174 85 kilo oldum L beden oldu aslinda ama kolu biraz kisa gibi geldi cok asiri degildide benim hosuma gitmedi L olacaktir veya M ve L siparis verip birini iade edelbilirsin
Kaderakman Vandb Vandb 6 haftanız kalmıs bnmle aynı kiloda doguma greblirsınz.dogumdan sonra rahatlık acısından m tavsiye edrm cok bol kesnlkle degil. Begenmezsenız değişim yapabilirsiniz olmadı