Rhal Kızlar isim konusunda o kadar kararsızım ki Eşimle anlaşamıyoruz. Benim aklımda ipek var gibi. Eşim de Gökçe yada neslihan istiyor Gökçe kesinlikle istemiyorum aslında beğendiğim bi isim aylar önce eşimin aklına da ben sokmuştum ama son zamanlarda bu ismi koyan kişi çok fazla olduğu için vazgeçtim. İpek kulağa çok yumuşak geliyor neslihan isminin de anlamını çok beğeniyorum soylu soyunun lideri en değerli kadın demek. Çok kararsızım. Farklı fikirlere de açığım ama iki isim istemiyorum. siz nasıl karar verdiniz hangi ismi koydunuz
Aysunays Rhal İpek de çok fazla var . Hem anlamı hem telaffuzu güzel bir isim oldugu için çok tercih ediliyor Neslihan da güzel bence. Eğer daha nadir bir isim istiyorsanız neslihan daha iyi bir seçenek. Hem anlamı da çok güzel
kvsrbrn İkisi de güzel ama ben İpek diyorum.Hatta bir kızım daha olsa adını Serra İpek koymak isterdim 🥰
Seymatrkay Merviny Bu bebek hiç büyümeyecek mi? Ben de bu mantığı anlamıyorum. Bebek diye konulan isimler büyüyünce bebeksi mi kalacak ?
Merviny Seymatrkay tabii buyuyecek ama 30 yasindaki biri gibi duran bi ismi bebegime koymam. Agir bi isim bence
Serde55 Rhal İkisi de güzel ama Neslihan bana daha asil geldi. Arkadaşları da Nesli der ilerde, çok hoş. İpek bu dönemde çok var üstelik. Biraz farklı isim iydir
ysmnyzr Merviny lina lalin mila vs vs liste uzar gider bebek isminden ziyade kedi ismine benzeyenlerden de ayrı bi liste oluşur