_Fatmanurr_ Arkadaşlar merhaba, protein s si düşük çıkan var mi doktorunuz nasıl bi yol izledi gebeliginizde sıkıntı oluştu mu yazabilir misiniz ?
_Fatmanurr_ sadece1selda kan sulandirici hapa başlattı doktor hamilelik boyunca kullanacağımı belirtti bebek düşünürseniz eğer mutlaka öncesinden kadın doğuma gitmenizi tavsiye ederim
sadece1selda @_Fatmanurr_ direk kadın doğum doktorunuz mu başlattı ben özel de kadın doğuma gittim o da hematoloji kagıt vermesi lazım bizim sana yazmamız için dedi
_Fatmanurr_ sadece1selda evet direk kadın doğuma gittim ilk düşüğümü yaptığım da doktor bebek düşündüğünüz zaman 3 ay öncesi kan sulandirici başlattı hamilelik oluşunca biz kontrol amaçlı kayseride başka bi doktora gittik proteinleri baktı kan sulandirici iğne başlattı doğuma kadar kullanacağım doğumdan sonra da 3 hafta devam edecek mişim iğneye. Eğer bebek düşünüyorsanız bu testi özelde yaptırmanız tavsiye ederim doktorunuza danışıp
sadece1selda @_Fatmanurr_ teşekkür ederim ben de tekrar gideyim gecikmemin olmasını bekliyorum bende genetik test verdim devlette tabi geç çıkıyor özelde de cok fiyat cektiler bekleyeyim bakalım yeniden gideyim bende