Deryadenizka Yilmazfatma bizim de son 4 gün bugün kontrol vardı alttan baktı normal doğum olcek dedi açılmam varmıki onu da bilmiyorum sormadım da
Aysen971 Yilmazfatma benimde kontrolüm bugündü canım kilosu fazla zaten cuma gününe sezeryana gün aldım 🙈
Yilmazfatma Aysen971 normalde beklemek zor işte sezeryan günü biliyorsun zaten hazirliklisin sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😉😉🤗🤗
TugceArslan Yilmazfatma Birşeyler yaşıyorum ama bilmiyorum belirti mi 😄 Nişanı iyice öğrendim forumdan o gelmedi ama sancı kasılma karışımı yaşıyorum ara ara her gün
Yilmazfatma TugceArslan bende de yalancı sancilar oluyor bugün de kontrole gittim açılma sanci yoktu😏😏😕
TugceArslan Yilmazfatma Annesinden hala alacaklı bizimkiler 😄 Sağlıklı olsunlar iyice besleyip büyütelim bari
Aysen971 Deryadenizka normalde 37+2’yim canım geç döllenme oluşmuştu bizde 2 hafta şuanda gününü tamamlamış 39+2 çıkıyor ulturasonda kilosu 3.800
fitmom Kızlar benim de son 6 günüm akşam 7den beri hafif adet ağrısı gibi karnıma ağrı girip girip çıkıyor sanırım doğumum başlıyor fakat bir taraftan anlayamıyorum da 🤔İlk defa oldu 39haftadır Sabahı beklicem doğursam yerimde duramazdım galiba 😄