Alina1111 Kızlar, adet tarihim 27 Ağustos gözüküyor. Gelmezse 28 Ağustos test yapmayı düşünüyordum ama elimde predictor early var 1 tane. Sizce yarın sabah yapsam gözükür mü? Birde Prodoctor erken gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz o da güzel mi?
kyaas Alina1111 test markanızı bilmiyorum ama erken gebelik testinde 10gün öncesine kadar çıkar hamilelik varsa geç döllenme durumuda olabilir ama
Beyza7811 https://hizliresim.com/gwp41sp Kızlar bu linkten gebelik testime bakar mısınız silik çizgi mi sizce Foto şifresi Beyzaca
Ozgenurribo nerm629_ benim 11 ağustosta oldu ilk ilişki 28 ağustosta beklenen adet çıkar mı acaba test yaptım sabah negatif çıktı markası awox olsa bence çıkardı ama belirtileri var kasığımda Ağrı falan
nerm629_ Alina1111 yarın sabah ilk idrarinla yap canım elindeki test markası iyi senin resimi buraya at beni etiketle merak ettim canım inşallah hamilesindir
nerm629_ Alina1111 yarın 10 gün oluyo ozman bu erken gebelik testleri 8 yada 10 gün sonra hasas oldukları için eğer gebelik varsa pozitif çıkarıyor
Ozgenurribo nerm629_ yani şimdi testte çıkıp öyle kan vermeyi düşünüyorum geçen ay hep gidip kan verdim hem uzak hem ben psikolojim bozuldu git git düşük gördüm bekleyip çizgiyi görüp kan vermek daha iyi olur gibi