Zumra-nur46p xLucy yer değiştirdiği sırada kasılma yapıyomuymuş bu kadar ya sağolun valla Allah razı olsun içime su serptiniz ben acaba poposunu mu kaldırıyor fln demiştim daha sonra pozisyon değiştiriyor olabilir dedim
xLucy Zumra-nur46p ben bir iki kere uykumdan uyandım bu hafta 😅 epey acıtıyor her sorduğumda normal diyor tabiki çok sık değilse 😅
Zumra-nur46p xLucy bende değiştirmesini isticem doktorumdan gram faydası olmuyor bana ya bide dünyanın parası
Zumra-nur46p xLucy yürüyüş yaparken yavaş yavaş yap demişti doktorum akşam vakti de yürüyüş yapsan havalardan dolayı tansiyon yüksekliği olabilir demişti benden tavsiye yanına su ve çikolata alman kan şekeri düşüklüğü yaşama diye
xLucy Zumra-nur46p evet su mutlaka alıyorum çıkmadan da ayran içiyorum çikolata çok mide yanması yapıyor aramız açık bu aralar 🥹
sibell77 Zumra-nur46p merhaba canım bende 27+6 yım kasımtım var biraz 5 kilo aldım ama çok şükür ağrım filan yok
Selo3 xLucy Hadi inşallah valla hareketsiz kalmak çok kötü hamilelikte yapabildiğiniz kadar yapın gerçekten
Selo3 Zumra-nur46p Amiin inşallah 🙏 avokadoyu peynirle ezip biraz limon sıkıyorum öyle yenilecek kıvama geliyor biraz deneyin isterseniz
Ehjfjsjs Rhal ara ara karnım sertleşiyor 27+0 olduk bugün 2 hafta sonra kontrole gidicem toplam 7 kg aldım mide yanmalarim başladı 2-3 gündür.. ve çok gaz oluyor bende ya ne yesem gaz yapıyor
Ehjfjsjs Selo3 yok canım ayrı kullanmiyorum ama orzax markasinin Multi vitamini kullanyrm içinde var onun etkisi mi oluyor anlamadım