nerm629_ Benim adetimden buyana 7. günüm ovualsyon testi yaptım böyle çıktı sizce bugünü değerlendirsem bide yarın hamile kalabilirmiyim benim gibi 2 gunde cinsel birliktelik yaşayıp hamile kalaniniz varmi ?
Dln25-25 nerm629_ ben ama testlerle takip eymedim uygulamaya gmre son gğne baktım adettim bittigi an ve son ovülanyon gününe kadar yaptık
Lena_919191 nerm629_ Adet bitiminden iki gün sonra tek korunmasız ilişkiden hamile kaldım şok olmuştuk yumurtlama dönemi değildi ve bir kez olmuştu. Doktorda zor bi ihtimal aslında ama her zaman ihtimal vardır dedi. Olumsuz sonuçlandı gebeliğim ama oldu yani sorunuz buysa 😊
iremunkur nerm629_ 22 temmuzda adet oldum 29 da bitti 3 ağustosta yaptık aradan bir kaç gün geçti hamile olduğumu öğrendim şuan 2.5 haftalık tahminimce yarın bakılacak bugün kan verdim
ddefnos nerm629_ ben adet bittiği gece hamile kaldım😅 o ay tek ilişkimiz oydu ben annemlerin yanına gitmistim döndüğümde hamile olduğumu öğrendim yumurtlama zamanı değildi yani aslında ama ihtimal var demekki 34.haftadayiz şimdi inşallah sizinde olur güzel haberler alirsiniz🧡🧡
Dln25-25 Evet ben adettim bittikten hemen başlamıştım 2 günde bir oldu ovülanyon günümün son gününe kadar oldu daha sonrada yapmamıştık ve şuan hamileyim
Dln25-25 nerm629_ hmm inşallah tutar canım allahtan ümit kesilmez Ben ilk gebeligimde yani o düşükle sonuçlandı sadece 2 kere yapmıştık ve tutmuştu hatta çok şaşırmıştım nasıl olur diye
anneolucam nerm629_ tek bir ilişkide bile hamile kalınır ve yüksek umarım olur bende bu süreçlerden geçiyorum☺️