Abs180220 Biz dün hastaneye yattık kasılmalarımız varmış sabah çıktık progestana başlattı doktorumuz dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri daha çok küçüğüz 😞
Sevdee- Abs180220 oyyy inşallah bir an önce normale döner çıkarsınız sağlıkla zamanı da gelsin inşallah 🙏🏻 bende 15+1 deyim
Busranur_mnts Abs180220 sağlıkla zamanında gelsin inşallah bol bol dinlen 14 haftalığım geçen haftalarda lekelenmem olmuştu progestan kullandım geçti şükür sen de atlatırsın bu süreçleri inşallah <3<3 iştahsızlık hazımsızlık ve kusmalarla devam ediyoruz sürece
Abs180220 Gull355 evet sancılarım vardı ilk zamanlar regli olacakmış gibi olan sancılardan onun için gittim doktora biz enfeksiyondan şüphelenmiştik ama kasılmalar varmış
Busranur_mnts Abs180220 amin canım teşekkürler <3<3 ilk haftalarda kusma sabah bulantısı falan yoktu da 2 3 haftadır öğleden sonra falan yedklerim aşırı rahatsız ediyo kusuyorum çoğu zaman :/
Abs180220 Busranur_mnts progestanı kesti mi doktor devam mı o da yapıyor çünkü halsizlik mide bulantısı
Abs180220 Busranur_mnts benimde ilk üç ayım çok iyiydi fıldır fıldır geziyordum 4 de girince ne oldu sıpama bilmiyorum ☺
Abs180220 Busranur_mnts biraz zor gibi gözüküyor midem bulantısı bağırsaklarda hareketlilik güne çıkararak başlama 😭