Mervekylr 5+ 5haftalık hamileyim çarşamba keseyi gördüm haftaya da kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım Hafif bulantı ve halsizlik var Rabbim herkesin sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲
peroksizom katre1 yazmıştı günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi Ben her gece yatarken 1 tane içiyorum çok kötü olursam da günde 1 tane daha içiyorum ama korkuyorum ilaçta çok içmek istemiyorum :((((
katre1 dylmaz94 progestani nasıl kullanıyorsunuz acaba ? Doktor bana vajinal kullanicaksin demişti ben fitil gibi bişey bekliyordum eczaneden hap verdiler bildiğiniz
adyaligoktas katre1 merhaba hem hap olarak hemde fitil olarak kullanabilirsiniz. Bende şuan kullanıyorum, fitil olarak kullanmamı doktorum istedi doğrudan vajinaya etki yaptığı için koruyuculuğu daha fazlaymış
dylmaz94 katre1 hem hap olarak hem vajinal olarak kullanılıyor canım. Zaten yumuşak bir yapıda . Doktorum bana vajinal olarak kullanırsam daha etkili olacağını söyledi öyle yapıyorum. Zaten fitil olarak alırsan yan etkisi daha az oluyor.
deryaayucee Bende Sat a göre 5+1 im. Doktora daha gitmedim erken diye. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Bende de hafif kahve ve pembe lekelenmeler var o biraz endişelendiriyor.
katre1 deryaayucee genelde yerleşme kanaması deniyor bı kaç gün sürerse lekelenme şeklinde olursa.umarim öylece geçer gider
deryaayucee katre1 inşallah öyle olur yani birkaç günü geçti ama hala arada az az oluyor. Ağrı vs bir şey yok ama. Perşembe günü beta verdim 78 di. Bugün yine vereceğim. Pazartesi doktora giderim diyorum ama erken mi olur doktor muayene eder mi veya keseyi görür mü acaba?
katre1 deryaayucee regliniz kaç gün gecikti ? Belki geç döllenme olduysa kese gözükmeyebilir.son adet tarihine göre 5+3 te gözükmüstu kese
deryaayucee katre1 5 gün gecikince kan testi verdim normalde 17 Ağustosta olmam gerekiyordu. Bugün gecikmenin 7.günü. Son adete göre şu an 5+1 im.
yourpariah dylmaz94 aa ben ayrı ayrı satılıyo sanıyordum aynı hapı hem ağızdan hem vajinal mi kullanabiliyoruz?
urasserife yourpariah bende bugün 5+1 im 4+3 de öğrendim şiddetli kasık ve bel ağrım var bir de göğüslerim ağrıyor halsizlik de var şimdilik böyle doktora henüz gitmedim 1 Eylül e randevu aldım devletten o zamana 6+3 olucaz sanırım 🥰
Jdjsjsksk Ay bu bekleme sürecinde buradaki konuları okudukça anksiyetem tutuyor günler geçmiyor boş gebelik muhabbeti beni çok daraltıyor geç döllenmeyle 6 haftalık dedi dr normalde 8 hafta olması gerekiyor pazartesi gittiğimde 7 olacak inşallah görürüz bebişi bu boş gebelikle alakalı belirti falan oluyor mu bilginiz var mı
adyaligoktas Jdjsjsksk merhaba kesinlikle öyle katılıyorum erken öğrendim gebeliğini beta yükselmesini bekleyene kadar akla karayı seçtim çok korktum çok şükür 4+3’te keseyi gördük, şimdide acaba yaşıyor mu kalbi atıyo mu korkusu endişesi var sanırım bu süreçteki endişeler hiç bitmiycek okudukça forumdaki şeyleri etkileniyorum daha çok korku oluyor içimde düşünmemeye okumamaya çalışıyorum şuanda inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏼
katre1 Jdjsjsksk inşallah görürsünüz bebeğinizi 🤲🏻 sanırım boş gebelik olunca beta HCG değeri olması gerektiği gibi artmıyor.2 günde 2 katına çıkması gerekiyor diye biliyorum
deryaayucee Kızlar benim kan sonuçları şöyle Perşembe beta 78.1 Cuma beta 107.1 Cumartesi beta 78 Bu durumda gebelik yok değil mi yani bir sıkıntı var. 😥
yourpariah deryaayucee canım değerinde düsüs var naalesef cumartesi günü en az 160 falan olması gerekiyordu 2 günde 2 kat artış diyorlar ama tekrar kan ver istersen pazartesi. doktorun ne dedi
deryaayucee yourpariah doktora da dün gitmiştim betaya bakalım dedi işte biraz artmıştı. Bugün de ben kendim gidip acilde kan verdim onda da düşmüş yani bilmiyorum. Pazartesi gideceğim. Sat a göre şu an 5+1
isimsiz19 yourpariah 6+5 iz bizde göğüs kasık bel ağrım var onun dışında halsizlik uykuda var sürekli uyumak istiyorum ama bulantı tiksinme yok henüz
momsalis cizgilidefter merhabalar karından ultrasondami gördünüz acaba bende 6+6 olunca gideceğim de 4+2 de keseyi görmüştük bidaha vajinal baktırmak istemiyorum