yourpariah Fatma-asar en iyisini yapıyorsun ya ben de aslında direkt 7. haftadan gitmek istemiştim ama öncesinde dış gebeliğim olduğu icin riskliydim doktorum erkenden cağırdıı kese rahimde mi görmek icin. 5+1’de keseyi gördük çok şükür haftaya da bebeği görmeye gidicem inşallah
yourpariah cizgilidefter hayırlı olsun öncelikle🌸 mide bulantısı bende de yavaştan baslıyo gibii. ay haftaya 6+3 te ben de gidicem görür müyüm acaba kalp atışı🥹🥹🥹
cizgilidefter yourpariah mide bulantısı kalp atışıyla başlıyor diyorlar. 6+3de duyma ihtimaliniz var bence. Bize doktor ya bugün sabah ya da dün oluşmuş o kadar yeni dedi 6+0da. Umarım sizler de bebişinizin ben buradayım dediği kalp atışını duyarsınız haftaya 🥰
Jdjsjsksk Fatma-asar ya burda okuyorum duyanlar da var duymayanlar da ben de çok merak ediyorum inşallah duyarız
yourpariah Jdjsjsksk evet genelde özelde 6. haftada duyuyorlar cihazları daha gelişmiş olduğu icinmiş sanırım. devlette biraz zor diyorlar ben özele gidiyorum aslında ama arada devlete de gidip en azından kayıtlı gözüksem mi diye düşünüyorum
Fatma-asar yourpariah inşallah canım gittigimde yine paylaşım yapar seni etiketlerim takibe alıyorum seni şimdi sonuçta aynı haftayız :D
yourpariah cizgilidefter teşekkür ederim insallah🥹 Allah sana da sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah 🙏🏻
peroksizom Selamm kızlarrr bende 7+5 Elhamdülillah iyiyim bende kalp atışını duydum çok şükür Mide bulantım çok fazla gerisi her şey yolunda çok şükür Yorgunluk göğüs hassasiyeti felan idare ediyorum da şu bulantıya çare bulamadım ona yanıyorum
yourpariah peroksizom hayırlı olsun canım gebeliğin mide bulantın çok mu fazla yemek falan yiyebiliyor musun
katre1 peroksizom doktorunuz ilaç yazmadı mı bulantı için ? Prillam var bana hemen yazayım istersen demişti bulantım hafif başladı demiştim
peroksizom katre1 yazmıştı günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi Ben her gece yatarken 1 tane içiyorum çok kötü olursam da günde 1 tane daha içiyorum ama korkuyorum ilaçta çok içmek istemiyorum :((((
cylnboran04 yourpariah vardi dinletmedi doktor kucuk diye gec dollenme yarin insallah basaka doktora gidip dinlicem insallah