Kbr Kahvaltida neler yiyorsunuz gun icinde neler yiyorusnuz ozellikle rutine bagladiginiz bebekler icin faydali seyler kastim arkadaslar
NaimeYilmaz Kbr yumurta kaşar yeşillk falan aralarda cevız muz elma öle seyler yıyorm öğlen veya aksam ıkı ogunden bırınde mutlaka et tavuk yda balık tuketmeye calısıorm 4 köfte buyuklugunde. Bnu süreklı duzenlı yapmıorm ama dıkkat edıorm fazla kasmadan.. Hamur makarna pilav asla ama asla yemıorm 🤗
Arya92 Kbr yumurta haşlama ya da tavada 1 tane,peynir bir dilim,3-4adet ceviz, portakal suyu ,zeytin ,1dilim kepek ya da tam buğday ekmeği.recel ve bal da yiyordum ama şimdi 1kasik falan yiyorum şekerden şüphelendi doktor. 10 gibi incir kayısı badem ya da ceviz Öğlen çalıştığım yerde ne çıkarsa 15:30 gibi ayran yada yoğurt ve meyve 1 adet Akşam da et sebze balık hangisi varsa ve 1dilim ekmek Bu listeye dikkatlice uyucam normalde de dikkat ediyordum ama paletli gıda ekmek ve makarna tüketimine dikkat etmek gerek
gizemgnll Kbr ben cok da dikkat etmiyorum ama maşallah önde gidiyoruz canım . bence çok kasmaya gerek yok 😊 ne bulursam yiyorum özellikle artık kahvaltı yapamıyorum sabah erkenden işe gittiğiö için poğaca falan yiyorum sabahları, sadece günde bi bardak süt ve 3 ceviz yemeye özen gösteriyorum o kadar. Bide bol bol meyve tüketiyorum canım istedikce
Burcuk Kbr kahvaltıda bol peynir çeşidi ceviz yumurta . Ara öğün yoğurt muz çiğ kuruyemiş ayva . Haftada bir kere balık.
Arya92 Kbr suyun fazla dedi doktor şimdi mecbur dikkat edicem tam bulantilarim geçti rahatladım derken
hande123 Ben peynir ve zeytini çok tüketiyorum yumurta yiyince kaşınıyorum ama arada yine de yiyorum 🙄 bal reçel sonra acıkınca ceviz yiyorum ardından mandalinayı çok tüketiyorum muz meyveyle geçiyor öğlen ve akşam çok kasmıyorum kendimi sebze ya da et balık ne varsa yiyorum tek sıkıntım ekmek dr ekmek yeme dedikçe yiyorum doyduğumu hissetmiyorum resmen
Kbr Bende kahvaltida bir yumurta beyazi biraz ekmek biraz peynir yiyorum oglen aklima gelirse bir mehve yiuofum sonrada aksam yemegi esim cok ustume geliyo byle cocuk buyumicek diye yanlis mi yapiyorum bilemedim regenesis max ve kalsiyum magnezyum hapi kullaniyorum
Kbr gizemgnll banada kahvalti hic hos gelmiyor normal hayatimda kahvaltiyi kahveyle geciren biriyfim zaten simdide elimden geldgnce biseler yapmaya calisyrm
Kbr Su proteinli sitler cikmis onlar bize iyi gelir mi acaba benim kalsiyum alimim zayifmis doktor oyle siyledi
MgeBlbl 21.haftadayım yumurta,peynir,ceviz,süt,kefir,yoğurt,balık,et olmazsa olmazım..süt’ü keçiboynuzu pekmeziyle içiyorum sebzelerden fena bunaldım... ne denk gelirse dengeli tutmaya çalışıyorum... kahvaltı dışında genelleme oldu biraz😀
Kezu17 MgeBlbl pekmezi süt ve süt ürünleri ile beraber alırsan kansızlığa sebep oluyor diye biliyorum. Bence doktoruna bu şekilde pekmezli süt içtiğini sor. Pekmezi süt ürünleri ile 2 saat ara vererek yemeyi öneriyorlar.
[silindi] Kbr Sabahları ekmek yemiyorum. Kaşar bal yumurta bunları yiyorum sadace. Öğlen yemek yemiyorum atıştırmalık yapıyorum ceviz süt muz. Akşam sebze yemeği ya da et yemeği yiyorum ekmez kullanmıyorum. Sonra yatmadan önce süt ya da kavrulmamış badem yiyorum. Öyle çok kasmıyorum haftada 2 kere balık yemek isterdim ama her zaman uyulmuyor ki aksatıyorsun. Süt ürünlerini ve protein ağırlıklı beslenmek bence en ideali. Ama yüzde yüz uyamayız ve çok yemek yemek çocuğa katkı sağlamıyor. Yararlı şeyleri yemek bebeğe kilo aldırır gelişiminde katkı sağlar. 18+5 günlük hamileyim 5 kilo vermiştim daha da almadım. İnşallah çokta almayız