minikmucizem356_ pembelotus çok sevindim vallahi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah ♥️
pembelotus Tuanakaran ay evet 🥰 bu arada bende sadece ara ara kasık ağrısı bide bacak ağrısı vardı başka bi belirti yoktu
pembelotus Tuanakaran yarına herşey değişe bilir benim 4 günde bişey yoktu üçte çıktı ☺️ hem sen benden iyi biliyorsun bi anda değişe bileceğini ☺️
Tuanakaran pembelotus umudumuz tam 😂😂 ama testim bitti diğerleri daha kargoya bile verilmedi almıycam yeni test diyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum 😂
pembelotus Tuanakaran dayanamayız biz ya sen kimyasal geçirdim demiştin onda kaçla öğrenmiştin beta hcg yi
Tuanakaran pembelotus 9.94 le canım iki gün sonra 24 olmuştu 2 hafta sonra kanama başladı ama sakın 11 diye senin aynısı olcak diye düşünme 5 le öğrenip şuan son haftasında olan dünya kadar insan var
Tuanakaran pembelotus insan çünkü hemen kendimde öyle olur mu diye düşünüyor değerler yakın olunca ama şöyle düşün benim günüm bi gün geçmişti bu değeri öğrendiğimde