yucellirem Günaydın anneleeerr, Sabahları kahvaltıda neler yiyorsunuz? Ben mutlaka her gün 2 yumurta ve yarım avakado tüketmeye çalışıyorum ama yumurtadan tiksincem diye de korkuyorum her gün yemesek olmaz mı🙈😂
Ecrin_47 yucellirem 9+5 günlük ve bu tabağın içindeki sadece salatalık yemem😕 iki gündür limonlu havuça sardım kahvaltı aklıma gelmiyor iştah mi yok anlamıyorum günde bir bir kez yemek yiyorum anlamadım niye böyle oldum miğde ağrısı çekiyorum ondan mı bilmiyorum 🤷🏼♀️
Moz yucellirem buna ek olarak havuç ve ezine peyniri (ekmek yemiyorum,yumurta 1 adet zorlaa) birde portakal suyu şifa olsuunn.Ama akşamı sormayınn döner lahmacun hamburger sarma ne canım çekerse Allaha emanett
Deletedmom_7156 yucellirem ne güzel bir kahvaltı aynı haftadayız ama ben hç bişey yiyemiyorum hem mideme dokunuyor hemde bulantı normalde çok seviyorum ama bu tarz kahvaltıyıda inşallah ilerleyen zamanlarda
yucellirem Ayseguls_baby Ah ne şanslısınız ben peynir yiyemiyorum tadını dahi bilmiyorum küçüklükten beri😔 Tek yediğim çeçil peyniri ve kaşar peyniri oda sık sık değil midem almıyor🤦 Kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş herhalde değilmi?
Ayseguls_baby yucellirem evet canım kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyor ye mutlaka ❤️ ben arada kaşarlı tost olarakta yiyorum. Çeçil peyniri de besleyici ❤️
Briahll yucellirem Ay bende aynıyım kendimi bildim bileli peynir yiyemiyorum sadece kaşar ve Hellim. Hellim i de çiğ yiyemiyorum. Hatta diğer peynirleri yemeyi bırak elleyemiyorum bile çok garip😂
Celiko Senin haftalarımdayken haşlanmış yumurtanın piştiği ortamda duramazdım kokardı ama ilerleyen haflarda düzeldim şükür şimdide önemli beslenme ama 3 trimesterden sonra yumurta ceviz kaşar kahvaltıda mutlaka tükettim az kilo alan bebişim 1 haftada 500 gram aldı 🥰
arilanki_ bana doktorum şey demişti hamileliğin boyunca yumurta yiyeceksin zaten günde 2 şer yiyip kendini tiksindirme 1 tane ye. hafta da 4 gün yumurta yesen yeter yumurta yemediğin günlerde de peynir tüketimini arttır dedi
yucellirem arilanki_ aaa bide böyle deneyeyim ben peynir yemiyorum diye eksik protein almamak için 2 yumurta yapıyodum ama çok sıkıldım hergün hergün olunca🤦
Ecrin_47 yucellirem ne güzel kız maşallah öyle deme iştahın kapanmasın sonra sorunlar çıkıyor kilo verirsiniz o sorun değil bn hiç almadım daha 70le halimle kaldım hala 70 🤭
yucellirem Moonlight97 Kola içme🤦 İcetea kendim yapıyorum benn denesene çok güzel ⅔ poşet çay demle ve soğumaya bırak. Daha sonra 1 litre soğuk su, şeftali veya limon dilimleri 1 tatlı kaşığı bal veya şekeri karıştır Geceden sabaha beklerse daha mükemmel oluyo mis gibi temiz içerik hem
yucellirem Deletedmom_7156 Bende güne bulantı ve kusmalarla başlıyorum🥹 Mecburen öğlen geç kahvaltı yapıyorum ama nafile örneğin bunu 12-1 gibi yiyorsam 4-5 gibi gene acıkıyorum 🤦
DuruDefne_mommy yucellirem yumurtadan soğumamak adına günde 1 tane yiyorum ben 2.yi midem almıyor gibiydi zorlamadım bunlara ek tahin pekmez kaşar da yiyorum çayla hiç aram yok ılık bir süt içiyorum bebişlerimize şifa olsun 🥰🥰
yucellirem DuruDefne_mommy Amiiinn inşallah♥️ ben tahini tek başına yiyemedim ya pekmezle karıştırıp ekmekle yesek olmaz mı ahahahahah 😂