gk111 Kızlar adet gecikmem bugün 9 gün oldu sabah kan verdim acilde negatif çıktı sizce bu gecikme neden olabilir başına gelen oldu mu ya çok düzenli normalde adetim aglıycam hem çok üzüldüm bu sefer oldu sanmıştım ilk defa gecikince hemde şaşkınım
afroo gk111 benimde 3 gün gecikti testte negatif çıktı hava değişikliğinden yada stres yaptığımızdan böyle oldu bence
gk111 afroo bilmiyorum hala umutla bekliyorum olmayacağını bilsigim halde olsaydı çıkardı çünkü ama hiç şaşmaz benim adet günüm hatta saati bile şaşmaz çok düzenlidir şükür Bu su işk defa 9 gün gecikince bi umutla bekledim işte hayırlısı
gk111 Bide bir hafta falan önce pembemsi kanmamam oldu çok az yerleşme kanaması falan diye umutlanmıştım bende
gk111 [silindi] dün mü ondan önceki günümü yaptım negatif çıktı ama kanda Zatn daha önce çıkıyor ya bugün kan verdim yine negatif çıktı gecikmemin 9. Günü bir kişide 3. Kan testinde pozitifi görmüş 12 13 gün sonra belli oluyo diyende var emin olamadım hala bi umut bekliyorum beyaz akımtım falan da var
Kubragocer gk111 canım benim de bugün gecikmemin 3.günü ben dün akşam test yaptım ama sıvı alımda falan hiç dikkat etmedim hatta çok açık renkliyi idrarim ve negatif çıktı bugün döngüm’ün 35 günü ben de hala olmadım hala bir ihtimal var mıdır sizce yarın hastaneye gitmeli miyim
gk111 Kubragocer benim gecikmemin 9. Günü hala bi umut bekliyorum valla ben akıntım falan da olduğu için bi kan testi ver istersen inşallah vardır 🤲🏻✨
Kubragocer gk111 yarın bı doktora görünürüm o zaman hem de hormonlarıma baktırırım olmazsa zaten söktürücü kullanırım