Canankp Kızlar selam 16 ağustosta beta 370di 20 sindeki tahlilde 3106 çıkmış 4 günde 10 katı artmış normal beklenenin çok çok üstünde yani chatgbtye attım sonucumu bu şekilde yüksek artış ikiz gebeliğin belirtisi de olabilir dedi bu durumu yaşayan var mı?
Canankp Canankp ilk defa doktora bugün gideceğim ama chatgbt 8-9.haftaya kadar 2.kese gözükebilir dedi o yüzden bugün net bir şey belli olmayacak diye buradan bi sorayım dedim
Rose_07 Canankp ilk başları bilmem ama ben ikiz gebelik geçirdim ve değerlerim 5. Haftada 53000 leri gördü hatta iki kez yaptılar yine aynı sonuç aldılar. Kesinlikle beta artışını etkiliyor bence.
Mstefe Canankp 4 günde benimde 9.7 kat arttı ama tek gebelik 😊 başlarda hızlı yükseliş atakları olabiliyor tamamen plesanta gelişimi ile alakalı demişti doktorum
rupar Benimde çok yüksek çıkmıştı hatta acaba ikiz mi dedim ve öyle çıktı. Bence beta artışı ile ilgisi var.
Simsimsem Her ikiz gebelikte beta artışı yüksek olur diye bir şey yok. İhtimali aklınıza gelebilir ama kesin değildir. Ben de ikiz gebeyim, betalarım 2 katı arttı.