Mamoste12 Haftada çalışabilir raporu aldım , doğum izni için tam 37. Hafta da mı ayrılmamız gerekiyor yoksa 37+6 ya kadar devam ediyor mu , bilenler yazarsa sevinirim 🥰
Mamoste12 heidegirl evet o raporda yazıyor ama ben onu 32+3 de aldım bitiş tarihi de 37+3 e denk geliyor
heidegirl Mamoste12 ben 32 de aldığınız güne göre hesaplanıyor diye biliyorum yani 37+2 de zaten otomatik başlıyor izin
Mamoste12 heidegirl benim cumartesi tam 32. Hafta oldu ama Salı rapor aldım sekreter Salı gününü baz alarak 32. Hafta raporu verdi ama ben tam 37. Hafta ayrılmak istiyorum sorun olur mu yoksa o ayarladıkları tarihe denk gelen 37+3 de mi ayrılabilirim
Reginaphalange1 Mamoste12 37ye kadar calismana izin veriyor zaten devlet hocam. Ama su an fiili calismadigimiz icin 1 eylule kadarki haftalarin aktarilmayacak maalesef
Mamoste12 Reginaphalange1 aaa ciddi misiniz benim 1 eylülde 35. Hafta oluyor 2 hafta daha çalışır ayrılırım diyordum , şimdi 32-35 arası günlerim sayılmıyor mu
Reginaphalange1 Mamoste12 maalesef hocam yonetmelikte de yaziyor fiili calisilmayan gunler aktarilmaz diye, benim de iznim yandi hep. Arkadasim dilekce verdi yine de denemis olayim diye, il mem reddetti ayni gerekceyle. Kayinpederim de ilde sube muduru. O da aynisini soylemisti
Mamoste12 Reginaphalange1 e biz 32. Hafta çalışabilir raporu niçin verdik yaz günü müdür bi şey demedi yine yaza denk gelse de vermek mi gerekiyor
Mamoste12 Reginaphalange1 sizin şu an kaç haftalık ne zaman izne ayrılıyorsunuz , bide verdikleri doğum izni bitince ne yapmayı düşünüyorsunuz 1. Dönemi bile kapatmaya yetmeyecek verdikleri izin
Reginaphalange1 Mamoste12 su an 36.haftadayim, 28 agustosta tam 37ye giriyorum, seminerlere bile baslamayacagim yani. Evet maalesef 8 hafta donemi bile kapatmiyor, muhtemelen ucretsiz izne ayrilicam hocam sen napmayi dusunuyorsun
Mamoste12 nidosh nöbet için henüz bi izin almadım okul başlayınca 35. Haftam olacak ilk hafta seminer zaten, ikinci hafta 36. Hafta o zaman için nöbet yazılmama hakkımız var mı, 37. Hafta zaten zorunlu izin başlıyor
Mamoste12 aynrkrbs33 ben onu sağlık çalışanları için geçerli sanıyordum öğretmenler için de geçerli mi