incei 9 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim. İstediğim bir gebelikti ama kendimi çok mutsuz hissediyorum kimseye bişey çaktırmıyorum ama moralim bozuk ve bu elimde değil, hormonlardan mı acaba? Var mı benim gibi olan?
ucuncugeliyo incei bulantin olmuyorsa yat kalk sukret. Ben boyle morelim cok dusukken bide ustune bulanti gelince hayattan sogudum. Bulantim olmazsa o kadar cok sukrediyorum seviniyorum ki olmamasina morelim de haliyle pek dusmuyo artik😄. Bide firsatin varsa istedigin kadar uyu tadini cikar hamileligin
incei ucuncugeliyo bulantım arada oluyor, benim sırt ve bel ağrım çok fazla ayakta duramıyorum hiç tam doktora gidip MR falan çekinecektim hamile olduğumu öğrendim. Doktora gittim ama bişey yapamadı tabi. Benim moralimi de bu durum bozuyor 7 ay napacağım diye :( hele doğduktan sonra sürekli kucakta :(
ucuncugeliyo incei bi arastir istersen bu sirt ve bel agrisi icin hacemat cok iyi geliyo Ama hamilelikte yapiliyo mu bilmiyorum. Yapiliyosa kesinlikle tavsiye ederim asiri rahatlatiyo
incei ucuncugeliyo hamilelikte yapılmıyor, düzenli olarak hacamat yaptıran biriyim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
ucuncugeliyo incei acaba sezeryan mi oldunuz ondan mi agrilariniz diye dusundum ama oda degilmis agrilariniz cok surmeden gecer insallah