Hanımlar sakin olun 🙏 herkese fikirleri ve cevapları için teşekkür ederim . 🙏 doktorum son kontrolde şunu şöyledi çatı muayenesinde hiçbir açıklık yok kasların çok kuvvetli dedi . 39+3 üm bebeğin kafasının artık döneceğini düşünmüyorum zaten kafa biraz büyük duruyor ondan çatıya yerleşemez dönersede fikrimce dedi ve dedi ki yine de bebek eğer dönerse normal doğumu deneyelim dedi ama eğer 40 haftalığa kadar tamamlar ve hala durum aynnıysa ben sana sezeryan için şu günü veriyorum dedi ve doğum katına nts ye gönderdiğinde ebelerden destek almamı sağladı sanırım . Nst deki ebe doktorun çok iyi olduğunu eğer normal olmuyorsa zorlamam gerektiğini doktor hanımın en iyi kararı anne ve bebek için vereceğini söyledi . Ve biz eşimle sma taşıyıcısı çıkmıştık bebeğimden CVS alındı erken haftada karnımdan iğneyle girilerek . Çok şükür bebek taşıyıcı çıkmıştı . Bende sağlıkçıyım sanırım doktorum bunlarıda göze alarak bana yada bebeğe zarar vermesimesi vs herşeyi göz önüne alarak sezeryan günü verdi . Bekliyorum tecrübelerimi yine paylaşacağım . 🙏