Merhaba anneler ikinci gebeliğim ama yaşayan ilk bebeğim doğdu çok sakin bir şekilde sancı geçirdim kendimi hep normal doğuma odakladım çünkü ameliyattan hep korkardım korktuğum başıma geldi. Bebeğim 29. haftada baş aşağı doğum pozisyonu almıştı ama 32. haftadan sonra ise yine makat gelişti döner diye umutlandık ama bizim kız inatçı çıktı. Yalancı sancı son iki haftamda çok çekmiştim yine öyle sandım uyumuya çalıştım olmadı işte orada anladım doğum başladı sabah ezanında hastaneye doğru yola çıktık 4 cm açıklığım olmuş ultrasonda bakıldı ve tersti hala acil sezeryena alındım çok korktum çünkü tüm dokunmaları hissedebiliyordum ama ilk o ağlama sesini duyunca dünya durdu benim için resmen çok başka bir andı. Fakat doktorları konuşurken duydum kakasını yapmış benim kız sadece odada bir gün yanımda kaldı sonra enfeksiyon değerleri yüksek çıktı ve küvöze alındı üç gündür onu belli saatlerde görebiliyorum dört gün daha kalması gerektiğini söylediler. Allah büyüktür benim için ve tüm hastalara dua edin lütfen 🤲🏻🥹
-
- @