ash62an Seahar vallaha bılemedım kı yanı kanama normal degıl ama bır sey olsa rısklı doktor sımdı cagırırdı herhalde
Durum17 @ Seahar Korkulacak bi durum olsa doktorunuz hemen gelin derdi benim de neden oldu bilmiyorum üstelik benimki baya kırmızı kan rengiydi hareketlerinde yavaşlama vs ağrı sancın yoksa korkutma kendini
MiranMomy Seahar canım hiç riske atma bebeğinden kıymetli değil hastanenin aciline git bi arkadaşımın öyle oldu kordon dolanmıştı bebeğe geve kanaması oldu gitti bebeğin nabzı yavaşladı diye ameliyata aldılar git için rahat olsun sabah kendi doktoruna gidersin
Seahar Sekerr_46 teşekkür ederim iyiyim gittim bir sorun yok sancı çıkmadı bol istiraat ve su içnemi söyledi
Sekerr_46 Seahar çok sevindim sizin adınıza zaten bişey kalmamış 35. Haftadasınız 37 olduktan sonra erken doğum durumu olmuyor zaten.
Sekerr_46 Seahar ben 2 cm rahim ağzı 1 cm açıklık ile 1.5 aydır bekliyorum üstelik bol hareket et dedi doktorum 36 dan sonra ona rağmen ne gelen var ne giden oğluşun yeri rahat galiba 😅
Sekerr_46 Seahar çok nazlı 😅 Evet evet sizin dün bahsettiğiniz akıntının aynısını yaşadım kanama su gelişi ve sancı olmadığı müddetçe birşey yapmıyorlar zaten şuanda da mantar var malesef onunla uğraşıyorum çok canım sıkılıyor
Babybebi Seahar ah canım ya naptın gittinmi doktora çok endişeleniyoruz küçük bir değişiklikte olsa hepimizde aynı durum malesef