09Tugba_0909 Bu haftalarda denize giren oldu mu hiç yarın gitmeyi düşünüyoruz ve girmek çok istiyorum
Zelis_ozdrgn 09Tugba_0909 ben her hafta giriyorum sıkıntı olmuyo çok şükür doktorum girebilirsin denize dedi 23 haftalık olduk biz
09Tugba_0909 Zelis_ozdrgn ohh maşallah sana çok güzel ben bu sene hiç girmedim ve artık girmek istiyorum
09Tugba_0909 Selim_Alparslan gelmiyor bacım gelmiyor gelsede bende rahatlasam artık baktım geleceği yok bende keyfime bakayım dedim 😂
MNGsy 2018 de doğum yaptım dogurdugum akşama sabah kadar hergun havuz denize girdim havuzdan çıktım 40+1 de doğum yaptım ve çok kolaydı şimdi yine hamileyim 38+2 günüm şuan ve tatil yok deniz yok daha zor geciyo uyuşukluk 😁🥴
09Tugba_0909 MNGsy valla canım benimde ağrılarım oluyor özellikle vajinada ama ne gelen var ne giden doğumdan önce bir kez gireyim dedim
Selim_Alparslan 09Tugba_0909 Aman dikkat et canım bir şey kalmamış sonuçta az daha sık dişini sağlıkla gelsin inşallah 😊🌸
MNGsy 09Tugba_0909 enfeksiyonu içinde endişelenecek bsey yok keyfine bak 😁 belliko bebiste bakıyor icerde