Emelinda Elifff123 yok canım almadım, müslin battaniye, çanta, gece lambası, bebek odası tablo vs. şeyler aldım
Elifff123 Emelinda Anladım canım teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum ama bedenler nasıl oluyor bilmediğimden alamıyorum 😏
CimKefA Emelinda bu aldığımız ürünlerin satıcılarını paylaşabilirmsnz 🌹 özellikle gece lambası mesela
Emelinda Elifff123 en pahalı markalar bile çinde üretiliyor artık ben yorumlara bakıp kafama ne uyarsa alıyorum canım çok hesaplı oluyor ve çok çeşit var, kıyafet de alınabilir neden olmasın ki
Yalinn8 Baby_is_loading önce lohusa korsesini takarim bikac gun sonra, biraz kilolar gitsin latex e gecerim, daha sert daha etkili cunki o
emineaydn Zeynep7492 ben 175 TL ye askısız aldm.ama yanında 2 hediye de gönderdiler verdgm paraya değdi diye düşünyrm
Emelinda CimKefA TRY 7.46 8% İndirim | Led Flamingo Gece Işık Marquee Işareti Yıldız Kaktüs masa lambaları Romantik 3D Duvar Ay Lambası Çocuk Çocuk Hediye Ev masa dekoru https://s.click.aliexpress.com/e/cmzSEYje Benim aldığım gece lambası buydu biraz geç ulaştı ama Türkiye’ye göre yarı fiyat needeyse, diğer ürünler için de en çok sipariş verilen ve puanı en az 4.8 olan mağazaları öneririm