byzogrtmn ash62an 41 de doğurdum ben. Akşamdan oksitosun masajı yaptık. Ada çayı içtim hurma yedim. Ertesi gün geldi ama tesadüf de olabilir vakti gelmesi lazım
duygusaksu Aysegul_ll 36 da doğurmak istediğin kanısına vardı beynim bi an saçmalayıp 😂 çok korktum 😅 ananas yemenin de faydası var diyorlar ahududu çayı bir de ilişkiye girmekte çok etkili oluyormuş
Aysegul_ll duygusaksu iri bebiş olarak devam ediyoruz ve bu haftalarda doktorum başlayabilirsin dedi 38+5 gözüküyor ultrasonda ve bebeğim kanalda yavaş yavaş ilerliyor bende vajinal doğum istediğim için tüm tuşa basıyorum eğer bebek azıcık daha kilo alırsa sezaryen olacağım
masaleda Kbraa1 ash62an incir yemiştim bir kaç gün erken doğuma sebep oldu sonradan öğrendim ki incir kolaylaştırıyormus doğumu ve riskli gebeliktim 36 da doğum yaptım. Hurma incir kekik bunlari ben çok duydum ve şu an 2. Hamileliğim bana yasak bunlar
kitappkurduo masaleda ay ben bilmeden geçenlerde yedim 🤯🤯🤯 Allah’a çok şükür bişey olmadı daha haftam erken
Gzdenr34 Ben 33+3 haftadayım sol böbrek yüzünden stent takıldı, şiddetli geçmeyen ağrı ve kusma yaşadım normal doğumu zorlaştırır mı hiç yaşayan var mı bu durumu çok korkuyorum
Gullu1094 ash62an ben 2 3 saat dinlenmeden spor aletlerine binmistim parktaki ve o gün gece 5 sularında fln da suyum geldi gerctn işe yarıyor ama hiç dinlenmiyeceksin dinlenmemistim ben 2 3 saat bıkmadan yapmıştım o gün gece doğuracağımi hiç bilmiyordum
Elfo mamiali açıklık muayenesi gibi aynı çok az daha rahatsız edici sadece ama asla acılı birşey değil ben öyle birşey yaptığını anlamamıştım açıklığa bakıyor sanmıştım kalktığımda söyledi yaptığınj
Hamisbirisi1 Glsh01 40. Haftama kadar bekledik. Gelmedi. Biraz daha beklersek kilosu artacağı için doktorum yine zorlanırsın sezaryene döner dedi. 40 dan sonra çoğu bebek kakasınj yiyormuş. Yani öyle gelişti diyelim nasip. Bugün 8:30 da doğuma alacaklar 🥹