Merveee6 Kızlar kan sulandırıcı iğneyi 9 ay kullanıp sezerayn olan var mı acaba doğumdan sonra da mı iğne devam edecek bide doğum da normalde ben tek gece kalmıştım ama bu iğneyi kullananlar gözetim altında tutuluyormuş 2 gece kalınıyormuş gerçekten böyle mi
Dadas Merveee6 ben kullandım canım yarın Allah nasip ederse doğumum var sadece bugün vurulma dedi. Yarından sonra ne olur bilemem. 🤷 Doğumdan sonra da iki hafta vurulacağım söylenmişti.
Sema5844 Merveee6 bende ilk doğumumda doğurana kdar kullandım şu an tekrar hamileyim tekrar başladım ama benimki hap tı
Haticee11 Merveee6 ben 9 ay gebelikte 1 ay da lohusalıkta kullandım iki gün kalma durumuda senin sağlık durumuna bağlı canm iğne için gözetim altında tutulan görmedim hiç
armanbebekk Merveee6 hayır herhangi bir şey demedi ama ameliyat sonuçta kan sulandırıcıyı son ana kadar kullandırmazlar doktorunuzla görüşüp bilgi almanız daha sağlıklı olur
Merveee6 Dadas allah sağ Salim kucağınıza aldırsın bana da söyler misiniz kaç gün kaldınız iğne kullandınız mı evde bi oğlum olacak 2 gece ondan ayrı kalmak istemiyorum ondan merak ettim ama mecbur kalırsam da yapacak bişey yok
Dadas Merveee6 amin inşallah işte bugün doktorum normalde iki gün kalınıyor ama kendini iyi hissedersen bir gün sonrada çıkarsın dedi. Yarın bakacağım bende 😊