Mervezzz Dün detaylı için gitmiştim, doktor kasilmalarin var bol su iç magnezyum kullan dedi, magneral kullandım dün akşam,bugun çok yorgundum ve yediklerimi hep cikarttim 2 kere kustum, anormal bir durum mu sizce
[silindi] Mervezzz Magnezyumdan olabilir. Ben 4 gün kullandım 4 gün boyunca bulantı kusmam oldu. Bıraktım rahatladım. Doktorunuza danışın değiştirsin olmadı 🙏🏻
Gullu1094 Mervezzz 2 kereyle küsmüş sayılmiyor canım mesela yemk yersin o yediğini çıkarırsın snra tekrar acıkma isteğin gelir yersin tekrar kusarsin yediklerin hiç midemde kalmazsa ozmn acile git benim ilkinde hiç yiyemezdim yediklerini kusardim gittim acile bsy yiyemiyorum diye sbhtan geceye kdr yediklerini hep kusaardim ve acile gitigimde erken doğum diye almışlardı yani mide hapın varsa at geçmezse sürekli kusarsan acile git bence bende şuan öyleyim 2 defa kusuyorum yiyemiyorum bazen bulantı hapı atıyorum geçiyor bulantı hapı attığın halde gecmiyorsa git bnce
Mervezzz Ecem_P bilmiyorum gebeligin 17.haftaxinda falan vermişti bi kaç kere kullandım zaten bulantimda vardı, prilam kullanıyordum ama artık kullanmiyorum
[silindi] Mervezzz Yani benim çok öğürtüm olduğu için doktor gel demişti ama sizde yokmuş. Herhangi başka bir belirti yoksa lekelenme gibi sorun yoktur Allah’ın izniyle ama yine de içiniz rahat etmezse bi gidin. Ben işte ilacı kestim ertesi gün direkt bulantım kesilince içmedim o şekilde takip ettim kendimi gitmedim doktora 🙏🏻
Mucizem_63 Mervezzz aynısını yaşadım magnzym kullndgm gün 4 kez kustum oysaki bulntim bitmişti doktoruma syledim ilacı kullnma bırak maden suyu iç dedi
Mervezzz Gullu1094 bulanti hapimi kullanıcam inşallah, magnezyumuda bırak dedi doktor benide nst ye bağladı bu gece biraz korktum tabi
Gullu1094 Mervezzz yani kusmada nstye bağlarlar çünkü benimde sürekli kusuyordum bay yiyip icemiyordum aşırı kusma vardı ilk nst ye bağladılar az sancım. Çıktı snra erken doğum diye aldirlar beni gebelik zehirlenmesi fln dediler o yuzdn 2 az bence bulantı hapı kullan geçmezse git acile bence magnezyumu neden bırak dedi ki
Mucizem_63 Mervezzz maden suyu demek istediniz galiba dimi günde 1 tane zararı yok öyle diyorlr doktorunuza danışın
Mervezzz Gullu1094 bi sıkıntı yok dedi, gidebilirsin dedi, bende acaba magnezyumdan sebep mi kustum diye sordum,dokunuyorsa bırakabilirsin dedi, maden suyu icicem inşallah kasilmalarimda azalir