beyzanuruzumcu8087 Kızlar aşırı ağırlaştım adımımı zor atıyorum bu araalar çok post atıyorum ama sıkılıyorum bide stres heyecan korku hepsi bır arada ama konuşup stres atmak istiyorum çantanız hazirmi benim hala hazır deglll,❤️❤️❤️🥺💖🙏
87tugba beyzanuruzumcu8087 ah cnm bende öyleyim bugün evi süpürdüm pert oldum dogurcam sandım yaaa 34 + 4 gunluguz bir an onca sağlıkla doğsa 18 yaşında kızım onunla yapıyoruz birde tek degilim
Senabozdemir Bende aynı şekilde az Bırsey yuruyeyım karnımın altına bırseyler saplanıyor adım atamıyorum sonrasında hareketlerım çok kısıtlandı malesef
Zmg7 Benim de son 1 ay günler geçmiyor sanki.. Ayağa kalktığımda kasıklarıma ağrı giriyor çantam kısmen hazır sayılır evde ufak tefek tadilat var aşırı yoruluyorum.
Tuba5555 beyzanuruzumcu8087 ayaklarım çok ağrıyor benimde 35 olduk sırtım da ağrıyor herseyi hazır etmişim allahtan bavul hazır odasıda ..iyi hissettiğinde yap bence bitir herseyi halıları yolladım temizlkçi ablalar gelecek birtek ev temizliği kaldı
beyzanuruzumcu8087 Tuba5555 ay masallh bende ins çantayı hazirlarsam rahatlicamm yaa çanta yok almam lazim
aytuljddfffg beyzanuruzumcu8087 benim de son bir ay kaldı hastane çantam hazır bu aralar mide yanması çok arttı gece uyuyamıyorum sürekli tuvalete çıkıyorum ama onun dışında belirli bir ağrı yok şükür Bir de son iki gündür öğlen de uyuyorum halsizlik var