Lovebaby27 Biranneadayi4 Letu femera etki etmedi klomen etki etmişti bende de pcosluyum olumlu sonuç alamadım ama onda daha çok büyüdü yumurtam
aybalasmom Biranneadayi4 letu kullanıyordum ikinci ay hamile kalmışım. Şimdi 28+6 dayız. Pcostum Amh çok yüksekti. Rabbim size ve isteyen herkese de nasip etsin en yakın zamanda kolaylıkla güzellikle 🫶🙏
Ayseguls_baby Biranneadayi4 yok hayır çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendisi çatladı ilaçla. Pcos baskılasın diye poliversin kullandırmıştı bir de doktorum
aybalasmom Biranneadayi4 günde 2 kere kullan. 3 ay kullan eğer olmazsa tekrar gel yeniden başlarız bi 3 ay daha diye söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Zaten kutudaki tam 2 ay yetmişti.
myangelson Biranneadayi4 çatlatma iğnesi de var tabi. İleri derecede pcos var bende çok geç yumurtlama oluyor geç çatlıyor yumurtalar
Biranneadayi4 myangelson bana yazmadı doktor benim hafif PCO ultrason da görülüyor kilom da normal acaba o yüzden mi
myangelson Biranneadayi4 hemen yazmazlar zaten Kontrole cagirmadi mi? Ben kontrole gitmiştim catlamadigini görünce iğne yazdı hemen alıp vurulmuştu doktorun odasında
Biranneadayi4 Ayseguls_baby inositol tarzı bsy mi geçen ay klomen ve inositol takviyesi vermişti bana
myangelson Biranneadayi4 geçmiş zaman ben de hiç hatırlamıyorum ne zaman çağırdığını ya ilacın 10. Günü falan olabilir