zuzummmm 1 haftadan beri mahvoldum gerçekten halsiz düştüm ağrıdan napıcam ben Allah aşkına bunun bi tedavisi yok mu doğru düzgün ne kadar sürecek kalçamdan bi giriyor kramp ayaklarıma kadar mahvoluyorum napıcam ben ya sürekli ağlıyorum ruh halim bozuldu
elinaz1 zuzummmm canım bende de var aynısı ama ara ara geliyor gün içinde istersen bir doktora git magnezyum verir en azından krampın olmaz
Aleynaa8 zuzummmm benimde 8. Hafta ile 14. Haftaya kadar hep kalçam siyatiğim ağrıdı bu kadar küçük haftada olmaz dye bir Allah’ın kulunu inandıramadım. Öyle çok ağırıyorduki. Tam ağrıyan yere masaj yaptım hep sıcak torba koydum hafiftletmişti inşallah geçer seninki de 😓😓😓
buse2507 zuzummmm benimde o haftalarda başladı canım doktorlar normal diyor magnezyum da içiyorum fayda etmiyor hayat kalitemi bozdu resmen
Ulkuu1 zuzummmm benimde yatarken belden ayak parmaklarıma kadar ağrı tutuyor gündüz yok istemsiz gerilme isteği oluyor gerilirkende karnım yumruk gibi oluyor özeldeki doktor magnezyum verdi hiç faydası olmadı devletteki de gebelikle alakalı değil korkma gerilmeyle bişey olmaz dedi ama ağrı dayanılır gibi değil
zuzummmm elinaz1 gittim vermedi alakası yok dedi ortopediye de gittim ağrı kesici krem ve hap verdiler bi işe yaradıkları yok
zuzummmm ssnur canım bu öyle bisey değil gibi ya sodayla hallolacak bi ağrı gibi değil içiyorum sodayı günde 1 defa
Betsahb Bugün aynı şikayetle ortopediye gittim ilaç veremem dedi ☹️hem kalcamda ağrı var hemde el bilegimde
zuzummmm Aleynaa8 beni en iyi sen anlarsın canım o zaman 8 haftad başladı suan 9 oldum allahım dayanamıyorum gerçekten eşim sürekli masaj yapıyo aynen bende sıcak su torbası koyuyorum ama böyle 10 dk bi işe yarıyor sonra tekrar aynı
buse2507 Aleynaa8 valla inanmayan inanmasın benimde 8. Haftamda başladı kalça ağrısı hala da devam ediyor 30 haftalığım biraz ayakta iş yapsam beni yatırmıyor
lotusflowers Magnezyum neden vermedi ben hamileyken kullanmıştım. Ayrıca ağrılara çok çok iyi geliyo. Başka bi doktoramı gitseniz
zuzummmm lotusflowers valla vermezse vermesin ben aldım aile hekimine yazdırdım dayanabilecek bi ağrı değil çünkü yaşadığım
zuzummmm Ulkuu1 anca korkulacak bisey yok diyorlar okey bebeğe zaten bir şey olmasın allahım korusun her daim ama ağrının şiddetini bilmeden anlayamadan yorumluyorlar ve vallahi ben bitap düştüm 1 haftada
gizeeeeeeemmm zuzummmm Canım bende 9 haftalığım geçen hafta tıpkı senin gibi ağrım oldu doktoruma yazdım. Bana magnezyum almamı söyledi özel bir ilaç yazdı geceleri alıyorum o günden sonra birdaha olmadım birde sade soda içiyorum Kızılay soda ama Kızılay Erzincan olacak en yüksek magnezyum onda var
october gizeeeeeeemmm hangi magnezyumu yazdı acaba ben de kullanıyorum magnezyum ama bir gün içmesem başa sarıyo gibi
zuzummmm gizeeeeeeemmm geçmiş olsun canım şükür daha iyiyim en azından kramplarım geçti ayakta çok kalırsam ya da düzgün oturup kalkmazsam kuyruk sokumunda ağrı beliriyor direk ama ben yinede çok şükür diyorum önceki ağrım çok beter birsey di çünkü 😏 özel dediğiniz ilaçlar neler acaba ?